Meisje overleden nadat ze van flat springt in Amsterdam Zuidoost

meisje flat Amsterdam

Een Surinaamse familie in Nederland is in diepe rouw gedompeld en blijft radeloos achter na de dood van een meisje van 13 jaar.

Het meisje heeft een einde aan haar leven gemaakt in Amsterdam Zuidoost. Het radeloze kind sprong uit 1 van de Bijlmerflats. Ze sprong van de hoogste verdieping naar beneden. Bekijk het bericht om te lezen wat er is gebeurd.

Laat dit bericht tevens een les zijn voor ons allemaal. Pesten moet stoppen! We moeten met onze kinderen blijven praten. Met onze dochters maar ook met onze zonen. Bekijk de informatie daarover en geef het door aan een ieder.

Meisje uit Nederland

Volgende de Nederlandse media maakte het 13-jarige meisje een einde aan haar leven nadat er beelden van haar online verschenen. Het zou gaan om een meisje van Surinaamse komaf. Meerdere mensen hadden de beelden via social media verspreid. De intieme beelden zijn doorgestuurd door enkelen jongens met wie het meisje intiem contact heeft gehad. Vermoedelijk onder dwang.

Intiem geweld

Toen haar moeder erachter kwam en het meisje confronteerde rende het meisje in paniek naar de 18de?/hoogste ( vermoedelijk lager want de flats gaan tot 10) verdieping van de flat en sprong naar beneden. Een ontzettend trieste gebeurtenis. De politie in Nederland onderzoekt de zaak verder.

Intiem geweld tegen vrouwen moet stoppen. Op straat maar ook op het internet is het een enorm probleem. Niet in Nederland maar ook in Suriname. Bedreiging en pesten online begint uit de hand te lopen. Hoe gaan we dit stoppen?

Doorsturen

Het, zonder toestemming, verspreiden van intieme beelden is strafbaar. Maar nog belangrijker: Het valt onder pesten. Pesten kan iemand zijn leven verpesten maar ook beëindigen. Sommige slachtoffers worden radeloos en weten niet hoe ze hiermee om moeten gaan. Laat dit bericht daarom een waarschuwing zijn voor iedereen. Geef het ook door aan anderen zodat ze het kunnen begrijpen. We moeten met elkaar blijven praten.

Wil je erover praten?

Nederland: Denkt u aan zelfdoding of maakt u zich zorgen om ­iemand? Iedereen kan 24 uur per dag anoniem bellen met 0800-0113 of chatten via 113.nl.
Suriname: Praten over zelfdoding? Ga naar uw huisarts of bel PCS 477190 of de crisishulplijn 114. (van maandag tot en met vrijdag van 07.00 tot 15.00u)

Geef bovenstaande informatie door aan een ieder!

meisje flat Amsterdam

27 thoughts on “Meisje overleden nadat ze van flat springt in Amsterdam Zuidoost

 1. Alles is al gezegd hierboven,
  Hartverscheurend Hartverscheurend dit……………ouders, familie,
  omarm je kind als dit je overkomt, niet veroordelen maar liefde liefde en nogmaals liefde geven op zo’n moment. sterkte aan beide kanten, mijn hart huilt, REST IN PARADISE ENGELTJE DESTINY

 2. BESTE FAMILIE ,
  GECONDOLEERD .
  SPIJT MIJ DAT JULLIE ZO EEN VERDRIET HEBBEN . IK HOOP DAT DE ALMACHTIGE JULLIE KRACHT SCHENKT OM DIT VERDRIET TE VERWERKEN

  !!!!! REGERING , POLITIE !!!
  WORDT HET GÉÉN TIJD DAT JULLIE DIT SOORT PROBLEMEN , DE PESTERIJEN , OF HET NOU OM MEERDERJARIGEN OF MINDERJARIGEN GAAT , HARDER AAN PAKKEN . HET IS VAAK GENOEG MET EEN SISSER AFGEDAAN ALS HET OM DE VERDACHTEN GAAT , TERWIJL ZO EEN FAMILIE LEVENSLANG HEEFT . EEUWIG WAS HET IETS DAT ZICH IN HUN JEUGD HEEFT AFGESPEELD WAARDOOR ZE TOT SOMMIGE DADEN KWAMEN . MEN VETSCHUILT ZICH ACHTER DEZE ONZIN EN DAT MOET NU AFGELOPEN ZIJN . DEEL AMERIKAANSE STRAFFEN UIT EN JE ZULT ZIEN HOE MINDER DE AFSCHUWELIJKE DADEN WORDEN DIE DIT TUIG UITHAALT .

 3. Gecondoleerd waarschijnlijk is ze zo onderdruk gezet dat ze deze keuze moest maken zeer triest 😞 een kind op deze leeftijd moet niet kiezen tussen dood en wanhoop om te overleven en ouders als dit gebeurt bij je kind schreeuw niet last je kind t zelf uitleggen jaag ze niet weg omarm ze last weten wat er gebeurd je altijd voor ze klaar staan🙏🏼

 4. dit gun je niemand toe, ik hoop dat de rechter zijn hart op de goede plek heeft en de daders bestraft. hopen dat we geen strijd tussen jongens en meisjes gaan krijgen over dit onderwerp, want allebei de geslachten zijn een schande.

  p.s. in dit geval alleen de jongens maar het gebeurd ook vaak andersom. ik leef mee met de nabestaanden en rust zacht💞

 5. Echt zielig, dit wens je echt niemand, ZIEK die jongens waarom???? Wat is de wereld verpest man.

  R.I.P Lieve Des😭❤
  De jongens moeten spijt hebben wat ze hebben gedaan en spijt is nog niet genoeg ik vind 20 jaar cel want dit dit echt erg wat er is gebeurd, echt! Gecondoleerd voor der familie. Ik ben echt gewoon sinds ik het hoorde in schock. Heel veel vragen waarom dit waarom dat hoe dit hoe dat, maar vragen helpt niet al willen we alles weten. Ik hoop echt dat die jongens een goeie straf krijgen want 13 jaar is niet normaal. Zelf heb ik het meegemaakt me nicht van 12💔 maar 13 is ook heel erg💔💔 hoop dat de fam vrienden enzv snel troost vinden
  Echt R.I.P Des

 6. Dood door roddels, misbruik en vernedering. Moge de Schepper de verantwoordelijken in het daglicht plaatsen en net zo vernederen hoe hen dit meisje hebben vernederd. Bloed en een leven kleeft aan hun handen. Zelfmoord is voor mij onbegrijpelijk, maar enkel de Schepper weet hoe dit meisje zich moeten hebben gevoeld. Onder dwang of vrijwillig, niemand heeft het recht de gezicht te schaden van een ander door middel van het verspreiden van zonden. De daders vonden het niet erg om hun eigen zonden te verspreiden, maar beseffen niet dat hun ook bij de Almachtige hun verantwoording moeten afleggen. Moge de Meest Barmhartige dit meisje vergeven en haar ouders en familie geduld en kracht geven om dit te kunnen doorstaan.

 7. Bloed schuld treft alleen de daders, ze hebben dit meiske diep vernederd , kapot gemaakt , de dood was voor haar intens diepe wanhoops daad.
  Die lafbekken van jongens Hoe harteloos, doortrapt, en tot in het diepste van de ziel , doortrapt slecht.
  Lieve familie gecondoleerd,moge jullie steun en liefde bij elkaar vinden, om deze enorme pijn te doorstaan.

 8. verschrikkelijk wat hier is gebeurd, waar gaat de maatschappij naar toe, wij hopen dat de daders waardoor dit is gebeurd terecht komen te staan, zoiets mag nooit onbestraft blijven.
  wij wensen de familie heel veel sterkte en recht van zegen in deze moeilijke tijd.

 9. Vreselijk, vreselijk, vreselijk wat een horrorscenario is dit. Ik huil mee met deze fam.
  Kinderen zijn onwetend en leven in een gevaarlijke maatschappij en het word er niet beter op. Ik hou me hart vast en bid god dat wie dit ook op zn geweten heeft niet rustig zal kunnen slapen.

 10. Heel triest wat er met haar s gebeurd.. dit moet echt stoppen de jongens hebben haar zover gekregen om zelfmoord te plegen.

 11. Nu heeft iedereeen een grote mond maar let op het volgende slacht offer komt eraan. Nu drama na een tijdje hoor je niets meer . En veel veel roddels. Elk huis heeft zijn kruis hoop dat bij de jongeren hun ogen open gaan en de meisjes niet liegen en stoer gedrag want soms lokken zij het zelf uit. De vraag wat leren wij hiervan ook de jongeren. Ben benieuwd

 12. Waarom moet dit alles zo gebeuren. Denk even na voordat je andermans leven zuur maakt🤔hoefde niet zo te gebeuren. Sterkte aan alle nabestaanden en de anderen die hiervoor hebben gezorgd, de natuur zal je leren😡. R.I.P

 13. lieve desje,
  we hielden van je en het breekt me hart wat er is gebeurd,
  je liet altijd iedereen lachen met je gekke praatjes en de lessen worden saai zonder jou erbij.
  Blijf van je houden. En de daders mogen echt stront vreten.

 14. ja wat zal de justitie doen ,men zal zeggen de daders zijn minderjarig, Moeder en FM gecondoleerd en sterkte RIP.
  Laat die klootzakken voor de moeder natuur over.

  1. Pfffffffff pas 13 jaar jemig hé geen woorden voor en nu uit het leven ik weet echt niet wat die ouders moeten doorstaan. Waarom moest dit op zo’n manier gaan en uit paniek gesprongen ook nog.💔😭 Dit breekt je hart als ouder en wat die jongens betreft pffff ik zal maar geen woorden gebruiken.😠

   Moeder en familie gecondoleerd sterkte in deze zware tijd! Rust zacht meisje🙏🏿💙

 15. r.i.p. lief jong meisje je had nog een hele leven voor je.😔 Wat de daders betreft, ik kan alleen maar hopen dat jullie hard worden gestraft want bloed kleeft aan jullie handen.

  Gecondoleerd familie

Comments are closed.