Video’s – Marciano en Geneviëve Prika uit Suriname over liefde en pesterijen

trouwen Prika Suriname

2018 ontmoette ze elkaar in de bus. Hij dacht: Ach, zo een mooie dame heeft vast al een vriend. Vorige maand werden ze in 1 klap ‘wereldberoemd in Suriname’.

[quads id=1]

Marciano en Geneviëve Prika. Dit koppel is 4 december 2020 in het huwelijk getreden. Hun foto kwam op social media en er werd een pesterij campagne gestart rondom dit koppel. Ze vertellen hoe ze dit ervaren hebben. Maar wan ogrie e tjaar wan boeng.

[quads id=1]

Want het gaat ontzettend goed met de geliefden en het gaat eigenlijk alleen maar beter met ze. Bekijk de video en luister naar de trotse man Marciano Pika naast zijn vrouw Geneviëve. Ze zijn superverliefd. Ze hebben ook een liefdessong uitgebracht. Kijk mee en geniet. En belangrijk. Geef het bericht door aan een ieder. So wan lobi, dat wil toch iedereen?

[quads id=1]

Waarschijnlijk hebben jullie het reeds lang gedaan, maar helpen jullie ons NOGMAALS mee met de felicitaties aan dit powerkoppel? Die kun je plaatsen onder het bericht.

Marciano en Geneviëve Prika – Fontinie

Ze ontmoette elkaar in de bus en daarna volgde een Facebook vriendenverzoek. Ze beginnen te chatten. En de rest is historie. Luister naar het verliefde koppel. Ze vertellen over hun liefde. En ze hebben het ook over het pestgedrag op social media. Het mooie koppel heeft samen een lied gemaakt. Kijk, luister en geniet

Bekijk de video en begin vanaf minuut 4.06:

[quads id=1]

Check out hun liefdes song:

[quads id=1]

8 thoughts on “Video’s – Marciano en Geneviëve Prika uit Suriname over liefde en pesterijen

 1. Wat een mooi verhaal. Tegenslagen (waaronder ook pesters) zullen er altijd zijn maar geloof in God en jullie liefde voor elkaar zal altijd overwinnen.
  Veel geluk samen 🥂

 2. Moge Jehovah de Almachtige en Liefdevolle God jullie huwelijk beschermen.
  Keep the FAITH and stay Close to God.

 3. Nice koppel jullie zijn gezegend 🙏🏽
  Laat het bootje voor eeuwig varen lobie voor jullie 💞💞velen mogen een voorbeeld nemen !!
  L❤️BIE menr en mevr Prika

 4. Dit is heel geweldig en mooi nice kopel en ga zo door hebt UW man tot alle tijden lief en een gezegd dag toe gewenst.😍😘🥰

Comments are closed.