53 nieuwe besmettingen in Suriname – Video – Nieuwe Braziliaanse variant

Zorgen in de wereld om een nieuwe variant van het coronavirus. de mutatie is vlak hier in Brazilië opgedoken! Hoe zorgen we ervoor dat onze buren de nieuwe variant niet meenemen naar Suriname? 

[quads id=1]

Video –  In het Verenigd Koninkrijk is er direct actie genomen vanaf morgen zijn er geen vluchten meer toegelaten vanuit oa Zuid Amerika. Op dit moment hebben ze het al moeilijk genoeg met hun eigen mutatie die vanwege de enorme besmettelijkheid voor veel problemen zorgt. Bekijk de video erover.

[quads id=1]

Er zijn vandaag 284 testen gedaan in Suriname en daaruit zijn 53 nieuwe besmetting gekomen. En we hebben op dit moment 638 BEVESTIGDE active cases in ons land. Bekijk de overige nieuwe cijfers in het bericht en geef het door aan geïnteresseerden

[quads id=1]

Besmettingen Suriname

Bekijk onderstaande foto met alle cijfers. Ze zijn zojuist bekend gemaakt op de officiële Covid-19 Suriname website. We wensen alle zieken heel veel beterschap toe. Tevens wensen we alle nabestaanden van de coronadoden die de afgelopen dagen zijn genoteerd enorm veel kracht toe.

vakantie Suriname Nederland test

Heeft u een PCR test nodig voor uw reis naar Suriname?

Braziliaanse variant

[quads id=1]

Zorgen over ‘Braziliaanse variant’ leiden tot reisrestricties in het Verenigd Koninkrijk.  Ze laten vanaf vrijdag geen reizigers meer toe vanuit Zuid-Amerika en Portugal vanwege zorgen over een mogelijke nieuwe coronavariant uit Brazilië. Dat laat de Britse minister van Transport donderdag weten op Twitter. Reizigers uit Portugal worden geweigerd omdat tussen dat land en Brazilië veel gereisd wordt.

Eerder deze week kwamen de eerste berichten naar buiten over een ‘Braziliaanse variant’. Na in onder andere Zuid-Afrika en het VK zou het coronavirus nu ook in Brazilië gemuteerd zijn. De details zijn nog onduidelijk, maar volgens persbureau Reuters lijkt de Braziliaanse variant deels op die van de andere twee landen.

[quads id=1]

De Zuid-Afrikaanse en Britse variant zijn besmettelijker dan de eerder wereldwijd verspreide coronavariant. En de Braziliaanse variant is mogelijk ook besmettelijk voor mensen wie al Covid-19 hebben gehad. Onderzoekers vrezen dat mensen die Covid-19 hebben gehad, er niet tegen beschermd zijn.

[quads id=1]

Video

Bekijk hier de video’s  over de nieuwe variant die opgedoken is in Brazilië. Geef het door aan een ieder.

Bekijk ook een trending video over de trieste situatie in Californië:

Een CNN-verslaggever worstelde om de tranen te bedwingen tijdens een live nieuwsbericht nadat ze ‘rouwde’ om de families die zijn getroffen door het coronavirus. Journalist Sara Sidner kon nauwelijks praten over de Covid-19-crisis in Californië.

U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Bekijk onze contactpagina en stuur ons een bericht of app-bericht. ( appen op +31685421200 ). Wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland