Waarom zeurt mijn man met die buitenlandse vrouwen? Anoniem Suriname

buitenland Suriname

“Kunnen deze type vrouwen niet gewoon weg uit Suriname?”

De onzeker en misschien veel te jaloerse Jolanda vraagt zich af waarom sommige mannen zo dol zijn op die dames uit het buitenland.

Sinds kort is haar man helemaal dol van dat soort typetjes. Ze wordt er helemaal gek van. Het liefst wil ze dat die vrouwen weer terug gaan naar hun eigen land. Wat denken jullie vrouwen? Ze heeft ook een verzoek aan de mannen in Suriname. Is Jolanda te jaloers of heeft ze gelijk? Lees haar verhaal en beantwoordt haar vragen. Geef  het door aan anderen.

[quads id=1]

Anoniem – Mijn betrouwbare man heeft 7 maanden een ander gehad ~ Paramaribo

Hallo FamilieNieuws. Ik ben zwart en mijn man is ook zwart. Ik was altijd zo trots op onze relatie en onze twee mooie zwarte kinderen. Hij ook hoor. Maar de laatste tijd ben ik steeds zo verdrietige, boos en zo onzeker.

Mijn man Clemens

Het was niet zo. Ik denk misschien samen met de covid en die lockdown dat Clemens gek is geworden. Ineens zo kijkt hij alleen naar die lichtkleurige types.

[quads id=1]

Dus hij kijkt vaker naar Surinaamse dames, hij is man. Maar hij kijkt nu vooral naar die types uit Brazilië, Colombia enzo. Ik mag het misschien niet zeggen maar de motjomotjoemeids bedoel ik.

Ik baal ervan. Hij zegt dat ik zeur. Ik heb hem eerder gevraagd waarom hij zo doet want ik voel me dan zo vernederd. Hij doet het als we wandelen in Choi’s en op straat. Een keer heeft hij zelfs voor een dame getoeterd. Gewoon terwijl ik vlak naast hem zat in de auto. Ik krijg nu zo een hekel aan die vrouwen.

Ik ben onzeker

Een bekende rijke man uit Paramaribo heeft mijn schoonzusje ‘gekocht’ – anoniem Suriname

Het maakt me onzeker. En ik was niet zo. Ik ben een mooi blakka poptjie. Zo noemde hij me altijd, maar ik voel me nu zo lelijk en niet gewaardeerd. Ik praat met hem en hij zegt me dat ik me aanstel. Eeuwig lacht hij me uit. Ik word dan zo boos. Door dit ben ik ook vaker in zijn telefoon gaan kletsen.

[quads id=1]

Ik zie niet dat hij voor me uitloopt maar zijn telefoon zit vol met foto’s van vrouwen. Ik denk gewoon van websites. Dus niet van vrouwen die hij kent. Zijn app is wel leeg. Dus ik kan niet zeggen dat hij voor me uitloopt. Zijn telefoon ligt gewoon op tafel. Dankzij die lockdown is hij ook elke avond thuis bij ons.

Portugees

Maar ja. Hij flirt met die chicks en stelt zich aan als hij die dames ziet. Hij kent ook een paar woordjes Portugees. Dus als hij bijvoorbeeld zo een type in de supermarkt ziet dan begint hij met ze te praten in hun taal. Gewoon zo aanstellerig.

[quads id=1]

Ik erger me kapot. En dan word ik boos en dan zegt hij me gewoon van, daarom nemen die mannen liever van de buitenlandse vrouwen. Die zijn nooit boos en ze kleden zich beter. Ze doen alles voor hun man. Ik kook dan van woede. Hij zegt die dingen opzettelijk. Hij weet dat ik boos word.

Iedereen zegt dat ik weg moet bij mijn man – wie gaat mij en mijn kinderen verzorgen? Anoniem Paramaribo

Want ik ben geen vrouw die zichzelve niet verzorgt. Ik ben een nette knappe vrouw en ik doe mijn best voor mijn man. Ook in de slaapkamer. Maar ik ben heel erg onzeker geworden. Als we in bed zijn dan schaam ik me zo een beetje. Ik denk dan dat hij liever met 1 van ze is. Als zijn ogen dicht zijn dan denk ik dat hij aan Shakira denkt. Of Jennifer Lopez. Zo stom he. Direct sta ik op. Zie je hoe onzeker ik ben?

Dus boi, ik kan niet zeggen dat hij een ander heeft of iets doet met een ander. Het zou dan zo makkelijk voor me zijn om mijn spullen te pakken. Maar dat geflirt en aanstellerij om die dames kan ik niet handelen boi.

Schande voor me

Mijn man betaalde andere vrouwen om met hem naar bed te gaan omdat ik hem niet lustte – anoniem Paramaribo

En die vrouwen doen ook zo stoer. Ze weten dat mijn man zo bij ze doet dan doen ze ook mee. Waar ik bij ben. Dan pieren ze hun tanden voor me. Ik vind het schande voor mij. Ik zie het ook bij andere mannen. Ook met diezelfde type vrouwen.

[quads id=1]

Daarom wil ik mijn man en ook andere mannen verzoeken. Waarom zijn jullie zo? Je hebt je mooie vrouw en je gezin. Is niet leuk om je zo te gedragen. Mijn man lijkt blind geworden voor dat soort vrouwen. Ik wil soms mijn spullen pakken. Maar ik zal ook gek zijn toch? Waar moet ik gaan en waarom? We hebben zo vaak ruzie hierover. Hij lacht me gewoon uit en zegt dat ik niet jaloers moet doen. En dat ik de lekkerste ben. Dan maakt hij weer een grap en dan denk ik ook van. Ja, Jolanda. Zomaar wil je weg bij die man want ik heb geen bewijs dat hij iets verkeerds doet.

Anoniem – Welke man in Suriname gaat een vrouw met kinderen nemen?

Hij is gewoon een flirt geworden. Maar ik word er jaloers van. Zijn alle mannen zo? Mijn man was echt niet zo hoor. Pas het afgelopen jaar. Misschien is hij toch bezig met 1 van die vrouwen? Kan het? Maar wanneer dan, want hij slaapt echt altijd thuis. Hij werkt ja. En natuurlijk op de dag weet ik niet altijd waar hij is. Ik ken onze uitgaven en ik regel al onze geldzaken. Dus ik denk het niet.

buitenland Suriname

Maar hoe kan het weer terug naar hoe het was? Want dit is echt niet leuk voor mij en voor ons gezin. We hebben steeds dezelfde ruzie.

Weg uit Suriname

[quads id=1]

Kunnen die ‘type dames’ niet gewoon weg uit Suriname. De slechte hoor. Er zullen vast wel een paar goede zijn. Excuus, maar ik ben nu boos op allemaal. Ze veroorzaken alleen maar problemen hier. Ik hoor het vaker. Is niet alleen bij ons. Ik zeg het jullie. Ik vind dat ze ook meedoen met het verpesten van huwelijken en relaties in Suriname. Denken andere vrouwen ook zo? Of ben ik gewoon te jaloers?

Mijn man gaat dood in Nederland maar ik ga hem niet begraven in Paramaribo- anoniem Suriname

Ai, ik heb geschreven wat ik wilde schijven. Bedankt voor het delen FamilieNieuws bedankt voor jullie advies dames en ik hoop dat de mannen ook iets te zeggen hebben. Ik ga het mijn man ook laten lezen hij weet dat ik dit ga doen. Ik heb niets te maken. Hij gaat me uitlachen, ik weet het. Maar als hij zo doorgaat ga ik toch wel weg. Hij mag het weten want ik wil een man die respect heeft voor mij als vrouw. Ja toch? Welke vrouw gaat dit accepteren? Kunnen jullie me zeggen please. Groeten van Jolanda

[quads id=1]

P.S. Wil je ook advies over je privéleven? Stuur ons jouw anonieme verhaal en we publiceren het gratis voor je! Je mag het ook appen naar +31685421200

** U kunt hieronder reageren op dit anonieme verhaal!
Om privacy redenen zijn de namen en foto’s in dit verhaal gewijzigd. Let op: Soms worden de verhalen door ons herschreven om het lezen voor onze bezoekers makkelijker te maken. 

5 thoughts on “Waarom zeurt mijn man met die buitenlandse vrouwen? Anoniem Suriname

 1. Omg , wat een gelul . Eeuwig en altijd geven jullie de schuld aan die andere vrouw . Waarom moeten die vrouwen uit Su ? Omdat jullie mannen loopse agoes zijn ? Pak je vent aan , stop met die vrouwen de schuld te geven voor jullie mannen hun onhebbelijkheden . De grootste motjo is degene die accepteert wat haar man doet . Stop met klagen , bigup jezelf en laat je niet als schijt behandelen . Wil hij die dame met die bigi billen , brede heupen , bigi bobie , doe je ding mi mang , but dont try to messup my shit . Hoe dan ook , motjo moesoe de !!!!

 2. Dwing respect af. Laat je niet respectloos behandelen door je man. Je man moet zich schamen voor zijn gedrang. Dat maak hem Chris niet stoer. Gewoon aanstellerij. En zulk dom gedrag moet je niet onzeker maken. Je bent een mooie zwarte vrouw en wees daar trots op en je hoeft je absoluut niet minder te voelen. Black don’t crack. Je man heeft een probleem en jij niet. Laat ie zijn gedrag veranderen, door zich te gedragen als een vader en man en niet als een vrijgezel.

 3. Meis je weet wat je hebt maar weet niet wat je krijgt. Zeg dat maar tegen je man. Die motjos zijn vaak voor een one night stand. Ik snap je onzekerheid. Als je met je man op straat loopt laat duidelijk aan de buitenwereld zien dat hij jouw vent is en dat hij met jouw naar huis gaat. Geef hem een extra brasa of hou hem lekker bij zijn arm of sla lekker je arm om zijn middel zodat die motjos zien dat ze geen kans maken. En nog iets mijn mooi blaka poptjie. Als je met hem de deur uitgaat Dress to impress. Loop met opgeheven hoofd als een trotse pauwin naast je vent. Je zal zien dat je vol zelf vertrouwen op die motjos neerkijkt en da yu i pier yu tifi baka😁 da yu i bosi yu masra. Je zal zien dat die motjos direct de andere kant opkijken. En je man voelt zich ook gefleid. GO FOR IT GIR🤩 je hebt een lieve man, hij loopt niet voor je uit volgens jouw info. Hij wil alleen die extra aandacht op straat. Nergens voor nodig want hij heeft jouw. Maak afspraken met hem en laat hem weten wat dat gedrag met je doet. Ik denk niet dat hij dat fijn zou vinden als jij dat deed. Een beetje respect moet hij kunnen opbrengen als jullie samen zijn. Succes.

 4. Mn ex keek ook altijd naar andere vrouwen waar we ook waren.op een gegeven moent deed ik precies hetzelfde wat hij deed
  Ik keek opzettelijk naar andere mannen en bleef ze aanstaren net zo als hij dat deed.toen vond hij ,
  Me suku tra mang openlijk
  Heb hem er vaak op aangesproken aangezien hij niet veranderde ging ik op een gegeven monent nergens meer met hem heen.
  Keer op keer de vernedering.
  Ik had er genoeg van.
  Ik heb het ruim 2 jr volgehouden en toen heb ik een een man leren kennen die weet hoe het hoort.
  De dag dat ik mn ex verliet heb ik hem uitdrukkelijk gezegd;
  Nu mag je kijken en doen hoelang en wanneer je wilt!

Comments are closed.