139ste coronadode in Suriname – Video minister over herstart scholen

Het is bijna 18 januari. Gaan de scholen open of niet? Ouders, leerkrachten en leerlingen willen weten wat er gaat gebeuren na het weekend! 

[quads id=1]

Video –  ‘Mocht besloten worden dat de scholen weer open gaan, dan krijgen ze genoeg tijd om zich voor te bereiden. We wachten even de nieuwe maatregelen af ‘ Dat zegt minister Marie Levens van Onderwijs. Bekijk de video en luister wat ze nog meer hierover zegt. Geef het door aan een ieder! Is het beter om de scholen nog even dicht te laten? Wat is jullie advies aan de minister?

[quads id=1]

Helaas weer een aantal nieuwe besmettingen, maar ook wat genezingen gelukkig. Er zijn vandaag 355 testen gedaan in Suriname en daaruit zijn 69 nieuwe besmetting gekomen. En we hebben op dit moment 651 BEVESTIGDE active cases in ons land. Bekijk de overige nieuwe cijfers in het bericht en geef het door aan geïnteresseerden

[quads id=1]

Besmettingen Suriname

Bekijk onderstaande foto met alle cijfers. Ze zijn zojuist bekend gemaakt op de officiële Covid-19 Suriname website. We wensen alle zieken heel veel beterschap toe. Tevens wensen we alle nabestaanden van de coronadoden die de afgelopen dagen zijn genoteerd enorm veel kracht toe.

vakantie Suriname Nederland test

Heeft u een PCR test nodig voor uw reis naar Suriname?

Herstart scholen

[quads id=1]

Herstart scholen op 18 januari niet definitief. “Dat de scholen 18 januari open gaan is niet definitief. We wachten even de maatregelen af in het weekend.” Woorden van minister Marie Levens van Onderwijs, Wetenschap en Cultuur tijdens de regeringspersconferentie op woensdag 13 januari 2021.

De bewindsvrouw garandeert dat scholen in elk geval niet meteen op zullen gaan wanneer de mededeling komt dat het onderwijsproces weer mag beginnen. Zij zullen twee tot drie dagen, na de mededeling dat het onderwijsproces wederom opgestart mag worden, de kans krijgen zich hierop voor te bereiden.

[quads id=1]

Video

Bekijk hier de video. Luister naar de minister. Geef het door aan een ieder.

Bekijk ook een trending video over de trieste situatie in Californië:

Een CNN-verslaggever worstelde om de tranen te bedwingen tijdens een live nieuwsbericht nadat ze ‘rouwde’ om de families die zijn getroffen door het coronavirus. Journalist Sara Sidner kon nauwelijks praten over de Covid-19-crisis in Californië.

U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Bekijk onze contactpagina en stuur ons een bericht of app-bericht. ( appen op +31685421200 ). Wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland