Video – Baby Ramrattan weer thuis in Suriname

baby Suriname Colombia

Een operatie in het buitenland was nodig om hun baby in leven te houden. Dankzij jullie en de gulle VP is het gelukt

Dankzij de vele donaties is het gelukt om de zieke baby Ramrattan naar Colombia te vervoeren. Hij is daar geopereerd. De zeer opgeluchte en dankbare ouders Kailash en Suraya Ramrattan vertellen over de trip naar het buitenland en over de situatie van hun baby.

[quads id=1]

Ze bedanken jullie allemaal en in het bijzonder onze gulle Brunswijk voor de enorme donatie. Zonder jullie hulp was het niet gelukt. Bekijk de video en luister naar hun bijzondere verhaal. Kijk ook naar de persoonlijke video en foto’s die mama heeft gedeeld. Geef het door aan een ieder. Samen staan we sterk, mensen. Dat is weer duidelijk te zien.

[quads id=1]

Baby Piyush Ramrattan

Video – ‘De buurvrouw heeft mijn pasgeboren baby gestolen’ Graciële uit Paramaribo

Dankzij de bijdrage vanuit de gemeenschap en ook dankzij de bijdrage van Onze VP Ronnie Brunswijk kon baby Piyush Ramrattan uit Suriname naar Colombia voor een hartoperatie. De ouders hadden via de media een hulp oproep gedaan aan de gemeenschap. En dat heeft geholpen!

Naar Colombia

[quads id=1]

Moeder en kind konden dankzij de binnengekomen donaties in november naar Colombia vliegen voor de operatie. Ze zijn midden december 2020 teruggekeerd. Moeder en baby moesten beiden in quarantaine, maar ze konden gelukkig de feestdagen samen doorbrengen. In goede gezondheid!

Gezond

De familie is nu weer naar de media gestapt om de gemeenschap te informeren over de reis, de operatie en de toestand van hun baby. Ze bedanken een ieder, want dankzij de donaties kon hun kind geopereerd worden. Hij is nu gezond en wel weer thuis. Bekijk de video, de gelukkige familie is in gesprek geweest met TBN Prime Alert. Geef het door aan een ieder zodat ze het goede werk van ons allemaal kunnen waarnemen.

Video

[quads id=1]

Bekijk hier de eerdere video met de oproep:

Bekijk ook een persoonlijke video van mama:

Eerdere berichten

[quads id=1]

Emotionele mama uit Suriname vindt hulp bij VP Brunswijk voor haar zieke baby

Video – Zieke baby Ramratan uit Suriname moet naar Columbia

Lees ook:

Redactie: Familie Kasanwirjo is dankbaar en zegt ‘Dank u wel’

8 weken oude baby Raiz kan naar het buitenland – Video 1 voor 12 Suriname helpt! Video’s & foto’s

Video – Kimanie heeft dringend medische hulp nodig – 1 voor 12 Suriname

One thought on “Video – Baby Ramrattan weer thuis in Suriname

  1. Ooiohh God is groot . Beterschap aan de familie met hun baby. . God is a good God .

Comments are closed.