114 nieuwe coronabesmettingen in Suriname – Video – Studenten, meld je aan!!

“Naast nieuwe isolatieruimte onder de tenten waar je op een veldbedje gaat moeten slapen, zijn er ook klasse kamers voor corona patiënten die betere zorg kunnen betalen”

[quads id=1]

COVAB roept al haar studenten, die interesse hebben om mee te helpen in de Covid-19 zorg, op om zich aan te melden. Aan jouw bijdrage zal er een vergoeding gekoppeld zijn. Geef het door! Hulp is dringend nodig

[quads id=1]

Video – Kijk mee en luister naar Jason van Genderen en Fauzia Poeze van het Wanica Ziekenhuis omtrent de nieuwe isolatie ruimten in kamers in alle ziekenhuizen van Suriname. De 2 nieuwe tenten bij RWZ beginnen ook al vol te raken! Bekijk de video en geef het door aan geïnteresseerden.

[quads id=1]

Helaas weer een enorm hoog aantal nieuwe besmettingen vandaag. Er zijn vandaag 446 testen gedaan in Suriname en daaruit zijn 114 nieuwe besmetting gekomen. En we hebben op dit moment 662 BEVESTIGDE active cases in ons land. Bekijk de overige nieuwe cijfers in het bericht en geef het door aan geïnteresseerden

Besmettingen Suriname

Bekijk onderstaande foto met alle cijfers. Ze zijn zojuist bekend gemaakt op de officiële Covid-19 Suriname website. We wensen alle zieken heel veel beterschap toe. Tevens wensen we alle nabestaanden van de coronadoden die de afgelopen dagen zijn genoteerd enorm veel kracht toe.

vakantie Suriname Nederland test

Heeft u een PCR test nodig voor uw reis naar Suriname?

Ziekenhuizen Suriname

[quads id=1]

We zitten midden in een flinke covid-19 golf. In het Regionaal Ziekenhuis Wanica leunt het aantal coronavirus gerelateerde opnames al dicht tegen het maximum aan.

In de isolatie tenten zijn 142 van de in totaal 179 bedden al bezet. Het beddenhuis raakt ook steeds voller.  Bij deze golf neemt het zorgpersoneel van de overige ziekenhuizen de verpleging van covid-19 patiënten voor haar rekening

Onmiddels hebben een aantal verpleegkundigen en vrijwilligers gehoor gegeven aan de oproep om zich aan te melden. Deze mensen worden op dit moment getraind om te zorgen voor de covid-19 patiënten in de isolatie.

Nieuwe oproep voor COVAB studenten

[quads id=1]

Het COVAB roept hierbij al haar studenten, die interesse hebben om een bijdrage te leveren aan de Covid-19 zorg, op om zich te registreren. Er is namelijk dringend hulp nodig bij de nieuwe isolatie Faciliteiten van het KKF, hotel Residence Inn Hotel Paramaribo en het Reginaal Ziekenhuis te Wanica Suriname. Bekijk onderstaande brief en geef het door aan alle (ex) studenten van Covab

Video

[quads id=1]

Bekijk hier de video van het gesprek met directeur Jason van Genderen en Fauzia Poeze Interim Zorg-directeur van het Wanica ziekenhuis Suriname in een aflevering van het covid-19 journaal. Kijk vanaf minuut 7.02. Geef het door aan een ieder.

U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Bekijk onze contactpagina en stuur ons een bericht of app-bericht. ( appen op +31685421200 ). Wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland