Jarige zangeres Nisha Madaran trakteert – foto’s video’s

Nisha Madaran baby

Leuk baby nieuws uit Suriname! Helpen jullie ons mee met de felicitaties aan mama Gaby Dubois. Ze beviel gisteren 11 januari 2021 om 00.15 uur in ’s Lands Hospitaal Paramaribo van een prachtige dochter.

[quads id=1]

Zangeres Nisha Madaran was gisteren ook jarig en ter ere van haar verjaardag heeft ze de dochter van Gaby in de watten gelegd. Lees wie ze nog meer heeft getrakteerd. Bekijk het bijzondere bericht, de foto’s en wat leuke video’s van Nisha. Geef het door aan iedereen. Jouw felicitatie kun je plaatsen onder dit bericht.

[quads id=1]

Nisha is 33 jaar

’s Lands Hospitaal Paramaribo schreef het volgende:

Donatie van de 33 jarige Nisha Madaran. Om 00.00 uur gisterochtend, maandag 11 januari 2021, luidde Nisha Madaran haar verjaardag in. Op deze dag mag ze 33 kaarsjes uitblazen. Om 00.15 uur beviel moeder Gaby Dubois van een dochter. Zij kreeg namens de jarige Surinaamse popster een cadeau overhandigd door de medisch directeur, mevr. Soenita Nannan Panday-Gopisingh en de verloskundige broeder Gavier Jongaman.

Het was de bedoeling dat de artieste de overhandiging zelf zou doen, maar door omstandigheden moest ze hiervan afzien. Het is de tweede keer op een rij dat ze een sociaal project op deze voor haar bijzondere dag doet. Elke baby die op haar verjaardag geboren wordt in elk ziekenhuis in Suriname, krijgt een pakketje cadeau.

[quads id=1]

Ook de moeders in de overige ziekenhuizen worden bedacht. Namens bestuur, directie, staf, personeel, cliënten en patiënten, wordt Nisha, die een hele speciale band heeft met Surinames oudste ziekenhuis dat ook de meeste baby’s in Suriname ter wereld brengt, bedankt en van harte gefeliciteerd met dit levensjaar en heel veel geluk, gezondheid en nog meer succes toegewenst.

Helpen jullie mee met de felicitaties?

Leuke video’s en foto’s

Bekijk ook wat mooie video’s van Nisha en een leuke verjaardag video:

[quads id=1]

Foto’s afkomstig van Facebook ’s Lands Hospitaal