Breaking nieuws – 5 nieuwe coronadoden in Suriname – Video – de situatie in Moengo

Zorgwekkend: We hebben vandaag 5 nieuwe coronadoden erbij. 2021 is pas 11 dagen oud en we hebben al 15 coronadoden

[quads id=1]

Video – Er worden weinig besmettingen genoteerd in Moengo. Dat wil niet meteen zeggen daar weinig corona is. Mensen gaan namelijk niet makkelijk testen. En daar is mogelijk een reden voor. Dokter Koendjbiharie vertelt ons erover. Bekijk de video en geef het door.

[quads id=1]

Er zijn vandaag 200 testen gedaan in Suriname en daaruit zijn 56 nieuwe besmetting gekomen. En we hebben op dit moment 625 BEVESTIGDE active cases in ons land. Bekijk de overige nieuwe cijfers in het bericht en geef het door aan geïnteresseerden

Besmettingen Suriname

Bekijk onderstaande foto met alle cijfers. Ze zijn zojuist bekend gemaakt op de officiële Covid-19 Suriname website. We wensen alle zieken heel veel beterschap toe. Tevens wensen we alle nabestaanden van de coronadoden die de afgelopen dagen zijn genoteerd enorm veel kracht toe.

[quads id=1]

vakantie Suriname Nederland test

Heeft u een PCR test nodig voor uw reis naar Suriname?

Wat gebeurt er in Moengo?

[quads id=1]

Er zijn nog veel mensen in onze samenleving die ondanks symptomen en de vele oproepen vanuit de gezondheidsautoriteiten zich toch niet laten testen. Dat is ook het geval in Moengo. Luister naar arts Aloysius Koendjbiharie. Hij vertelt ons over de situatie daar. Hoe weten we hoeveel besmettingen er werkelijk zijn als men zich niet laat testen?

Video

[quads id=1]

Bekijk hier de video van arts Aloysius Koendjbiharie in een aflevering van het covid-19 journaal. Luister naar zijn voorlichting. Kijk vanaf minuut 11.44

U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Bekijk onze contactpagina en stuur ons een bericht of app-bericht. ( appen op +31685421200 ). Wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland

[quads id=1]