Nieuwe coronadode en 60 nieuwe besmettingen in Suriname – Video Dokter Eric was ook besmet

Meer dan 7000 positieve testen. Dit is het totaal aantal mensen dat sinds maart het coronavirus heeft gehad in Suriname. Daarvan zijn 133 overleden en 620 zijn nog ziek. De rest is genezen! (6275)

[quads id=1]

Het lijkt erop dat het aantal besmettingen de komende dagen hoog zal blijven en misschien wel hoger wordt. Dit vanwege de vele overtredingen van de afgelopen weken. Kunnen we meer doden verwachten de komende tijd? Dat ligt aan ons.

[quads id=1]

Video – Bijzondere voorlichting van een ex patiënt – Eric, is arts en hij heeft een belangrijke boodschap voor de gemeenschap en in het bijzonder voor de mensen uit zijn bevolkingsgroep. Hij praat daarom in ‘Ndyuká tongo’. De arts hoopt hiermee ook zijn eigen bevolkingsgroep te bereiken en hoopt dat ze zijn woorden serieus nemen.

Eric weet waar hij over praat. Hij is namelijk zelf ook besmet geraakt met het coronavirus. Bekijk zijn video en kijk ook naar de zojuist gehouden persconferentie. Geef het door aan een ieder zodat ze op de hoogte zijn van de situatie in ons land. De maatregelen blijven vooralsnog ongewijzigd.

[quads id=1]

Er zijn vandaag 238 testen gedaan in Suriname en daaruit zijn 60 nieuwe besmetting gekomen. En we hebben op dit moment 620 BEVESTIGDE active cases in ons land. Bekijk de overige nieuwe cijfers in het bericht en geef het door aan geïnteresseerden

Besmettingen Suriname

Bekijk onderstaande foto met alle cijfers. Ze zijn zojuist bekend gemaakt op de officiële Covid-19 Suriname website. We wensen alle zieken heel veel beterschap toe. Tevens wensen we alle nabestaanden van de coronadoden die de afgelopen dagen zijn genoteerd enorm veel kracht toe.

[quads id=1]

vakantie Suriname Nederland test

Heeft u een PCR test nodig voor uw reis naar Suriname?

Arts Eric uit Suriname

[quads id=1]

Dokter Eric Commissie uit Suriname praat vandaag in de nieuwe aflevering van het covid-19 journaal met de gemeenschap. Hij geeft wat voorlichting in zijn eigen taal aan de gemeenschap, en in het bijzonder aan zijn bevolkingsgroep. Zodat de mensen, die het tot nu toe nog niet begrepen hebben, de ziekte serieus kunnen nemen.

Dokter Eric weet waar hij over praat, hij heeft namelijk zelf ook Covid-19 gehad.

Video

[quads id=1]

Bekijk hier de video van dokter Eric Commissie. Luister naar zijn voorlichting. Kijk vanaf minuut 16.17

Persconferentie van vandaag

Maatregelen ongewijzigd

De minister heeft zojuist tijdens de persconferentie van vandaag. zondag 10 januari 2021,  aangegeven dat de de maatregelen sowieso nog een week hetzelfde blijven. Bekijk hieronder de zojuist gehouden persconferentie. Geef het door aan een ieder.

U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Bekijk onze contactpagina en stuur ons een bericht of app-bericht. ( appen op +31685421200 ). Wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland

[quads id=1]