Nieuwe dode en 94 nieuwe besmettingen in Suriname – video scholen open of niet?

Helaas hebben we weer een nieuwe coronadode in ons land! We wensen de nabestaanden veel kracht en sterkte toe

Video – Het is nog niet duidelijk of de scholen na 18 januari 2021 gesloten blijven. Bekijk de video en luister naar de minister.

[quads id=1]

Er zijn vandaag 432 testen gedaan in Suriname en daaruit zijn 94 nieuwe besmetting gekomen. En we hebben op dit moment 621 BEVESTIGDE active cases in ons land. Bekijk de overige nieuwe cijfers in het bericht en geef het door aan geïnteresseerden

[quads id=1]

Morgen gelden er een aantal nieuwe maatregelen: Scholen blijven dicht, feestjes VERBODEN en geen vakantie vluchten naar Suriname – video

Besmettingen Suriname

Bekijk onderstaande foto met alle cijfers. Ze zijn zojuist bekend gemaakt op de officiële Covid-19 Suriname website. We wensen alle zieken heel veel beterschap toe. Tevens wensen we alle nabestaanden van de coronadoden die de afgelopen dagen zijn genoteerd enorm veel kracht toe.

[quads id=1]

Lees ook: Commerciële/ vakantie vluchten weer toegestaan vanaf maandag – Amsterdam Paramaribo

vakantie Suriname Nederland test

Heeft u een PCR test nodig voor uw reis naar Suriname?

Video

[quads id=1]

Luister naar de minister omtrent de opening van de scholen

U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Bekijk onze contactpagina en stuur ons een bericht of app-bericht. ( appen op +31685421200 ). Wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland

[quads id=1]