Raiesa Jahangir zet zich in voor vrouwen in Suriname

Facebook groep Suriname

Zelfdoding, depressie. Twee moeilijk bespreekbare onderwerpen in Suriname. Ook voor vrouwen

Vandaag in de spotlight hebben we het over Raiesa Jahangir. Een bijzonder jonge vrouw uit Suriname die zich inzet voor vrouwen uit Suriname. Raiesa beheert een belangrijke Facebook pagina. Een pagina waarin de veiligheid van vrouwen in Suriname centraal staat.

De veiligheid van vrouwen is niet vanzelfsprekend en zeker niet de laatste tijd. Bekijk het bericht voor meer informatie. En geef het door aan alle vrouwen. Wellicht hebben ze er iets aan. Join Raiesa!! Samen staan we sterk. Samen kunnen we levens redden.

Facebookgroep

Een volwassen inspirerende vrouw genaamd Raiesa Jahangir beheert een Facebook groep voor Suriname. In de groep zitten alleen desi vrouwen, mannen zijn niet toegestaan in de groep, dit om de veiligheid van de vrouwen te waarborgen.

In de groep wordt voornamelijk gesproken over lastige onderwerpen in de maatschappij, zelfdoding is een van onderwerpen. Zij wilt de vrouwen graag meenemen in een traject waarbij uitgebreid wordt gecommuniceerd over hulplijnen voor zelfdoding en hoe men ermee dient om te gaan als iemand in jouw eigen omgeving zulke gedachtes heeft.

Leden in Suriname

Zij wilt iedereen en vooral de leden in Suriname laten zien dat depressie een echte aandoening is, omdat het aantal zelfdoding in Suriname heel hoog is. Psychische problemen is zeer ernstig. Vaak wordt dit gezien als aanstellerij. Termen als burn-out en levensmoe worden niet serieus genomen. Iemand die dreigt met zelfmoord dient serieus genomen te worden, op welke manier dan ook volgens mevrouw Jahangir.

Levens redden

Haar doel is om veel leden van Suriname te bereiken, omdat veel mensen in Suriname daar kampen met deze problemen. Zij wilt iedereen om een gunst vragen om familieleden en kennissen uit Suriname uit te nodigen voor de Facabook groep. Daarmee hoopt ze veel levens te redden.

Lid worden

Wordt lid van de groep Classy, fabulous and hindi en volg het hele traject. Alleen vrouwen worden toegelaten.

Wil je ook lid worden van de groep? Bekijk de groep via de link hieronder. Let op: Alleen vouwen worden toegelaten:
Classy, Fabulous and Hindi

Facebook groep Suriname