Onze Cleopatra van Assen is veel te vroeg heengegaan in Suriname

Ze was vooral bekend als ma Tresia, Kabiten Trees en ze was de mama van Miguel “Gowtu Boi” van Assen.  

[quads id=1]

Het hoofdbestuur van BEP Suriname maakt bekend dat Cleopatra van Assen veel te vroeg is heengegaan. Ze is 56 jaar geworden en was een zeer gewaardeerd lid en trouwe ‘Ston Futu’ van de politieke partij

Bekijk het bericht voor meer informatie omtrent de uitvaart. Geef het door aan belanghebbenden. Bekijk tevens de vele gedeelde foto’s, condoleances en wat video’s die we hebben ontvangen. Een groot verlies voor velen. Wij van FamilieNieuws wensen alle BEP leden, haar familie, vrienden en overige nabestaanden heel veel sterkte met het verlies. Wil je ook je medeleven achterlaten? Dat kan!

[quads id=1]

Met diep leed wezen, maar dankbaar voor haar grote betekenis voor de partij, maakt de politieke partij Broederschap en Eenheid in Politiek (BEP) bekend dat veel te vroeg van haar is heengegaan op donderdag 24 december 2020 haar zeer gewaarde lid

Cleopatra van Assen

In de leeftijd van 56 jaar

De uitvaart vindt plaats op vrijdag 8 januari 2021 te Moengo Suriname. Bekijk onderstaande foto’s voor meer informatie en geef het door aan belanghebbenden

Van Assen Suriname

[quads id=1]


[quads id=1]

One thought on “Onze Cleopatra van Assen is veel te vroeg heengegaan in Suriname

Comments are closed.