Man gebruikt vrouw van 80 onder manjaboom in Suriname

vrouw Suriname

Je bent even naar de stad en dan kom je thuis om te horen dat een 26-jarige man onder invloed van SUKRU je 80-jarige moeder intiem heeft gebruikt onder een manjaboom. Dat is triest

[quads id=1]

Hierbij een extra Update omtrent de jonge man die de bejaarde vrouw gebruikte in Suriname. De 26-jarige verdachte zegt dat hij spijt heeft. De rechter heeft hem eindelijk veroordeeld. Maar die straf is toch veel te weinig? Lees meer in het bericht en geef het door aan belanghebbenden.

Op haar erf

[quads id=1]

De 26-jarige Wilfred gaat 4 jaar de bak in. Hij heeft een vrouw van 80 jaar op haar eigen erf intiem gebruikt. Het geval gebeurde vorig jaar aan de Mayosteeg. De strafeis was Volgens Times Suriname 4 jaar en rechter Maytrie Kuldipsingh nam de strafeis van het Openbaar Ministerie van Suriname over.

Fout

De verdachte gaf toe dat hij een grote fout heeft gemaakt. Hij mocht inderdaad geen omgang hebben met de oma. “Ik heb er echt spijt van. Dit gaat nooit meer gebeuren” zei de verdachte tegen de rechter. De man was onder invloed was van verdovende middelen. Hij raakte daardoor vermoedelijk op-gewonden.

Drugs

[quads id=1]

Wilfred zei in een verklaring dat hij de vrouw gevraagd had om omgang en en een kusje en dat ze akkoord ging. Hij greep de vrouw en liet haar vallen onder de manjaboom op haar erf. Daar gebruikte hij de bejaarde moeder. Ze kon niets doen, want hij was veel sterker dan haar. Hij had de drugs, Sukru, gebruikt. Hij kwam pas in het politiebureau bij zinnen.

Ze was alleen thuis

[quads id=1]

De arm vrouw was op het moment alleen thuis. Haar dochter was even een boodschap doen. Toen ze terugkwam vertelde de buren wat er met haar moeder was gebeurd. Een buurmeisje had het zien gebeuren en herkende Wilfred. Een trieste gebeurtenis.

4 thoughts on “Man gebruikt vrouw van 80 onder manjaboom in Suriname

 1. Voor derest van je leven in de gevangenis. Ben je zo onder invloed dat je relaties niet meer herkend ,onzin? De rechter die veroordeeld moet opnieuw zijn opleiding doen . Triest voor woorden.

 2. Zo iemand moet zwasrder gestraft worden!!!!

  Dit is de ergste vorm van verkrachting
  Zich vergrijpen aan een bejaarde vroyw van 80
  Had hij zijn …… maar in een mierennest gestopt
  Vreselijk dit!!!!!!!

 3. Beste redactie,
  Is die oma een spul dat “gebruikt” kan worden. Die vrouw is misbruikt of verkracht. Wat bedoelen jullie met “gebruikt”????

Comments are closed.