Grote zorgen om vermissing 20-jarige – Politie Nederland

”Het is verschrikkelijk. Er is veel verdriet en boosheid” vertelt haar radeloze moeder aan de media.
Haar 20-jarige dochter is vermist. Ze moet snel gevonden worden want ze is een gevaar voor zichzelf. Ze is een paar dagen geleden van de brug gesprongen om ’te gaan zwemmen’.

[quads id=1]

Gelukkig wisten omstanders haar te redden. Ze is nu spoorloos. Bekijk het bericht voor meer informatie omtrent de vermissing en geef het door aan iedereen in Nederland. Vooral omgeving Amsterdam. Weet je waar ze is? Bel dan meteen de politie.

[quads id=1]

In het ziekenhuis

De 20-jarige Suisunaila Leyba uit Zaandam wordt sinds 1 januari 2021 vermist. Ze was van de brug gesprongen om ’te gaan zwemmen’. , maar werd door omstanders geholpen. Ze was onderkoeld en werd naar het ziekenhuis gebracht. Maar ging er vandoor. Sindsdien is ze spoorloos. Familie en vrienden zijn radeloos. De jonge vrouw kampt met verwardheid.

Gedwongen opname

”Het is verschrikkelijk. Er is veel verdriet en boosheid”, vertelt een radeloze moeder aan Hart van Nederland. De familie maakt duidelijk dat Suisunaila verward is. De familie wil dat ze gedwongen opgenomen wordt. ”Het gaat niet goed met haar en ze is een gevaar voor zichzelf. We willen haar vinden of haar in ieder geval spreken”, meldt een politiewoordvoerder aan Hart van Nederland.

[quads id=1]

Suisunaila woont in Zaandam. Mar ze zou ook in Amsterdam kunnen zitten. Daar woont haar ex-vriend. Maar hij is niet bij hem.
Politie Nederland schreef het volgende:

20-jarige uit Nederland

URGENTE VERMISSING! Helpt u ons haar te vinden? Sinds vorige week wordt het meisje op de foto, Suisunaila Leyba, vermist. Ze is het laatst gezien in Zaandam. Ze kan op dit moment overal zijn.
Suisunaila is 20 jaar oud. Ze voldoet aan het volgende signalement:

Signalement

Sinds 1 januari 2021 16:30 uur wordt het meisje, Suisunaila Leyba, vermist.

[quads id=1]

– Lichtgrijs vest;
– Zwarte trainingsbroek;
– Roze slippers;
– Getinte huidskleur;
– 1.65 meter lang;
– Paars/blauwe dreads, met haar eigen haarkleur er doorheen. (Dus niet zoals op de foto).

Mensen die meer weten over Suisunaila’s vermissing worden dringend gevraagd contact op te nemen met de politie via telefoonnummer 0900-8844, of anoniem via 0800-7000.

Deel dit bericht, zodat zij zo snel mogelijk gevonden wordt!! Politie Zaanstreek

[quads id=1]

vermist Nederland vermist Nederland
Je kunt hier iets meer lezen over de vermissing