Kind steekt man dood na meerdere ruzies – politie Suriname

kind Suriname

Hierbij het officiële politiebericht omtrent de wrede steekpartij in Suriname. De 33-jarige Anthony is om het leven gekomen nadat hij is gestoken door een kind van 10 jaar. Lees wat er precies is gebeurd. Geef het door aan belanghebbenden. Triest. Heel erg triest dit. Hoe kon zoiets gebeuren? En wat moet er nu met zo een jongen gebeuren?

[quads id=1]

Tienjarige jongen steekt zwakbegaafde man neer; slachtoffer overleden. Bij een steekpartij aan de Dipakweg is de 33-jarige Anthony Tosoe om het leven gekomen. De politie van het bureau Nieuwe Grond en de afdeling Kapitale Delicten speelden, op woensdagmiddag 30 december, in op een melding van het Command Center. Het betrof een melding van een steekpartij met dodelijk afloop.

[quads id=1]

Bij aankomst van de politie werd een man die geen levensteken meer vertoonde aangetroffen. Onderzoek wees uit dat de 10-jarige A.A. vaak genoeg woordenwisselingen kreeg met het slachtoffer. Toen de minderjarige jongen op de bewuste dag voorbij de woning van het latere slachtoffer liep, werd hij door Anthony gepakt en flink gerammeld

[quads id=1]

Kort daarna liep de jeugdige de woning van de zwakbegaafde man binnen terwijl de man zich in de woonkamer bevond. In de keuken pakte de 10-jarige een scherp voorwerp en liep vervolgens naar de woonkamer waar hij Anthony in zijn linkerborst stak. Het slachtoffer overleed ter plekke.

Een ingeschakelde arts stelde de dood van Anthony vast. Het ontzielde lichaam werd na overleg met het Openbaar Ministerie in beslag genomen. Het scherp voorwerp werd door de politie aangetroffen en in beslag genomen.

[quads id=1]

De minderjarige is hangende het onderzoek in verzekering gesteld en ondergebracht in het jeugdcellenhuis van Opa Doelie.