Jongeman overleden in het verkeer – politie Suriname video

verkeer Suriname

De familie Sheombarsing is op de laatste dag van het jaar 2020 verrast door de dood. Ze starten het jaar 2021 in diepe rouw

De jonge Sudesh is namelijk overleden na een verkeersongeval. Bekijk het officiële bericht van de politie om te lezen wat er precies is gebeurd. Bekijk ook de video van het ongeval. Wij van Familienieuws wensen de familieleden en nabestaanden vee sterkte met het verlies. Wil je ook je medeleven achterlaten? Dat kan

Politie Suriname schreef:

Autobestuurder omgekomen bij verkeersongeval. De 24-jarige autobestuurder Sudesh Sheombarsing is in de avond van donderdag 31 december bij een verkeersongeval aan de Nieuw Weergevonden overleden.

Oudejaarsavond

De politie van het bureau Santo Boma kreeg op oudejaarsavond omstreeks 20.15 uur via het Command Center de melding van een geval, waarbij een auto aan de Nieuwe Weergevondenweg tegen een stilstaand voertuig was aangekomen.

Eenzijdig ongeval

Gebleken is dat het slachtoffer met zijn voertuig reed over de  Esperanceweg. Hij kwam vanuit de richting van de Nieuw Weergevondenweg en ging in die van de Welgedacht C weg. Op een bepaald moment verloor de bestuurder Sheombarsing door tot nog toe onbekende redenen de controle over de besturing van zijn voertuig. Hij ramde een stilstaand voertuig dat op rechterberm geparkeerd stond, bekeken vanuit de rij-richting van Sheombarsing.

De politie trof het slachtoffer levenloos aan. De ingeschakelde arts stelde de dood van de bestuurder vast. Het ontzielde lichaam van Sheombarsing is na overleg met het Openbaar Ministerie in beslag genomen.

Het onderzoek van dit verkeersongeval wordt voortgezet door de politie van de verkeers-unit van Regio Midden.

Bekijk hier een video:

verkeer Suriname