Dodelijke familieruzie te Kwatta Paramaribo – politie Suriname – video

familie politie

De familie Asruf is gedompeld in diepe rouw

Intiem misbruik in het verleden en drank zouden de aanleiding zijn van een dodelijke familieruzie te Kwatta Paramaribo. Bekijk het uitgebreide en officiële politiebericht om te lezen wat er precies is gebeurd.

[quads id=1]

Bekijk ook de identiteitsgegevens van het slachtoffer. Bekijk wat korte video’s. We wensen de nabestaanden veel sterkte toe. Wil je ook je medeleven achterlaten? Dat kan

[quads id=1]

Politie Suriname schreef:

Man overlijdt aan steekverwonding; verdachte in verzekering gesteld. Hendrik Ashruf (redactie Asruf) is op woensdagavond 30 december middels een steekverwonding aan de Jagdeiweg om het leven gekomen.

[quads id=1]

De politie van het bureau Kwatta en de afdeling Kapitale Delicten gingen naar de plek en troffen, het lichaam van een manspersoon die geen teken van leven meer vertoonde, aan. Uit verklaringen blijkt dat de verdachte A.W. samen met zijn vrouw bij zijn schoonouders op dat adres was. Zijn schoonvader en het latere slachtoffer Hendrik en ene S.S. zaten op dat moment te borrelen.

Bij het zien van SS, raakte A.W. ontstemd vanwege een geval van intiem misbruik dat zich in het verleden heeft voorgedaan. De inmiddels aangeschoten schoonvader die goed bevriend is met S.S., merkte het ontstemd gedrag op en begon op A.W te schelden.

[quads id=1]

A.W. die van plan was te vertrekken, duwde zijn bromfiets de straat op en nam plaats op het rijtuig om met zijn echtgenote te vertrekken. Op hetzelfde moment merkte hij op dat Hendrik, zijnde een neef van zijn vrouw, bewapend met een plank naar hem toerende. Bij die gelegenheid haalde A.W. een mes tevoorschijn die hij aan de voorzijde van zijn bromfiets had. Hendrik die met de plank op hem afkwam, raakte gewond door het scherp voorwerp dat A.W. in zijn hand had.

[quads id=1]

Hierna rende de gewonde Hendrik weg, maar zeeg neer en heeft kort daarna het leven gelaten. De arts stelde de dood van Hendrik vast. Het ontzielde lichaam is na overleg met het Openbaar Ministerie in beslag genomen, terwijl de verdachte A.W. achter slot en grendel is geplaatst.

Het verder onderzoek wordt verricht door de afdeling Kapitale Delicten.

[quads id=1]

Bekijk wat korte video’s ervan:

familie politie
Foto binnengekomen via facebook