123ste coronadode!! 67 nieuwe besmettingen in Suriname – Video Lockdown overtreders nu ECHT beboet

Het is 1 januari 2021. Veel mensen hebben uitgekeken naar dit moment. Maar helaas stopt de corona niet door de komst van het nieuwe jaar. We starten het jaar met 67 nieuwe gevallen. We hebben een totaal van 122 coronasterfgevallen gehad in 2020 en het totaal aantal mensen dat tot nu toe positief getest is staat op 6277

[quads id=1]

Video – Het is eindelijk zo ver: Vanaf nu ook boete voor lockdown-overtreders in Suriname. Het werd eerder al gezegd  maar nu is het echt. Bekijk de video daarover en bekijk ook de boetelijst die we (niet officieel) hebben binnengekregen. Er zijn helaas aardig wat mensen die gisteren de regels hebben overtreden. Bekijk de verschillende video’s. Zal het helpen als iedereen een flinke boete krijgt? Wat heb jij gisteren gedaan?

[quads id=1]

Besmettingen Suriname

Bekijk onderstaande foto met alle cijfers. Ze zijn zojuist bekend gemaakt op de officiële Covid-19 Suriname website. We wensen alle zieken heel veel beterschap toe.

[quads id=1]

Lees ook: Commerciële/ vakantie vluchten weer toegestaan vanaf maandag – Amsterdam Paramaribo

vakantie Suriname Nederland test

Heeft u een PCR test nodig voor uw reis naar Suriname?

Owru Jari in Suriname

Owru Yari hebben we anders dan anders moeten vieren. Helaas. We zitten zelfs midden in een golf.  Het aantal besmettingen is nog dagelijks aan het stijgen. Om die reden konden heel wat activiteiten/tradities niet plaatsvinden.

Nu ook boetes voor overtreder. Bekijk de lijst:

[quads id=1]

Video

Lockdown overtreders

[quads id=1]

Zo ging het er gisteren aan toe op Albina:

Een mooie video van Starnieuws

Lees ook: Video – Extra informatie hotel- thuis- quarantaine en lijst securitybedrijven voor reizigers

Bekijk een video van het laatste Covid-19 journaal. Met de Owru Jari toespraak van minister Amar Ramadhin van Volksgezond gezondheid.

[quads id=1]

U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Bekijk onze contactpagina en stuur ons een bericht of app-bericht. ( appen op +31685421200 ). Wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland