20-jarige jongen overleden in nachtclub Paramaribo – video

nachtclub Paramaribo

Een enorme vechtpartij tussen twee groepen in een nachtclub in Paramaribo veroorzaakte de dood van deze 20-jarige jongen.

[quads id=1]

De jongen die in een appartement in de buurt van de nachtclub logeerde merkte op dat zijn vrienden in gevecht waren en hij probeerde te helpen. Met de dood als gevolg. Bekijk het bericht voor meer details. De jongen is een Guyanees. Bekijk ook een video ervan. Erg triest. De familie van de jongen vraagt de politie van Suriname om hulp.

[quads id=1]

Jongen uit Guyana

Guyanese visser gedood in Suriname. Een twintigjarige Guyanese visser werd gedood nadat hij zijn vriend in Suriname probeerde te redden.

De jongen heet Norris Dundas Vanderstoop uit Guyana. Dat schrijft de Guyanese media. Dinsdagavond ontstond er in River Club Hotel, Paramaribo Suriname, een vechtpartij tussen twee groepen Guyanese vissers na een woordenwisseling. Vanderstoop die dichtbij zijn appartement was, merkte dat een van zijn vrienden werd aangevallen en ging helpen. Hij werd toen zelf  meerdere keren gestoken. Hij haalde het niet. Voordat de hulpdiensten arriveerden overleed hij.

[quads id=1]

Het was een enorm vechtpartij. Negen andere personen die verwondingen opliepen zijn naar het ziekenhuis vervoerd. Rond de 20 mensen zijn door de politie meegenomen. Allemaal Guyanezen. Velen wisten te ontsnappen.

De broer van de overleden jongen, Leroy Vanderstoop, zei dat Norris de afgelopen vier jaar als visser heeft gewerkt. Hij zei dat vanwege de pandemie, zijn broer niet naar huis kon. Veerdienst was stopgezet.

[quads id=1]

De familie roept de Surinaamse autoriteiten op om een ​​gedegen onderzoek te doen naar de moord. Ze roepen ook de Guyanese wetshandhavers op om waakzaam te zijn. De verdachten zullen mogelijk vluchten naar Guyana

Bekijk hier een video ervan:

[quads id=1]

[quads id=1]

nachtclub Paramaribo

Bron: newsroom.gy