Onze Jhoi Fatingan is overleden in de leeftijd van 47 jaar

fatingan overleden Chris roti Paramaribo

Een zoon, een man en een papa…niet meer in hun leven

Vader Chrisnadath Fatingan, voor velen bekend als de directeur van Chris Rotishop, maakt mede namens de overige families Fatingan, Roopram, Gopal en Djoeloemsing het trieste bericht bekend dat zijn zoon Jhaikumar, ook bekend als Jhoi is overleden in Suriname. Hij is 47 jaar geworden.

[quads id=1]

Bekijk het bericht voor meer gegevens omtrent de crematie. Geef het door aan belanghebbenden. Wij van FamilieNieuws wensen vader, alle overige familieleden, vrienden en nabestaanden heel veel kracht toe. Wil je ook je medeleven achterlaten? Dat kan

[quads id=1]

Onze zoon 

Jhaikumar Fatingan

Is op 25december 2020 op 47-jarige leeftijd overleden. 
De crematie zal plaatvinden op zondag 3 januari 2021.

Bekijk onderstaande foto’s voor meer informatie.
Geef het door aan belanghebbenden.

[quads id=1]

fatingan overleden Chris roti Paramaribo

[quads id=1]

fatingan overleden Chris roti Paramaribo