Onderwijzer James Mac-Donald is overleden in Paramaribo – foto’s

Mac Donald coronie

Ze noemden hem de lopende encyclopedie van de familie. 

James Henri Mac-Donald is overleden in Paramaribo. Hij werd 96 jaar geleden geboren in Coronie en woonde 70 jaar aan de Anton de Kom straat. Freemangron te Paramaribo.

Hij had een bekend gezicht. Hij is namelijk onderwijzer geweest op diverse scholen zoals AMS en laatstelijk op het Christelijk Pedagogisch Instituut. Tevens was hij organist in verschillende kerken.

Bekijk het bericht en de condoleances voor meer informatie. Geef het door aan belanghebbenden. Wij van FamilieNieuws wensen alle familieleden veel sterkte met het verlies. Wil je ook je medeleven achterlaten? Dat kan.

Tot U, HERE, hef ik mijn ziel op; mijn God, op U vertrouw ik; laat mij niet beschaamd worden, laten mijn vijanden niet over mij juichen.

Hij werd geboren op 7 januari 1924 te Coronie en bereikte de leeftijd van 96 jaar en was de lopende encyclopedie van de familie en nestor.

Hij is onderwijzer geweest op diverse scholen en laatstelijk op het Christelijk Pedagogisch Instituut (CPI). Onder andere ook op het AMS. En ook organist in verschillende kerken.

James Henri Mac Donald

Geboren Coronie 7-1-1924
Overleden Paramaribo 22-12-2020

De crematie heeft reeds plaatsgevonden te Algemeen Crematorium Dr. Sophie Redmondstraat in Paramaribo

Namens de nabestaanden:
De kinderen van Wijlen Rudolph, klein- en achterkleinkinderen Mac Donald

Mac Donald coronie
Mac Donald coronie

[quads id=1]

Mac Donald coronie