Video – Bewakers gewond na diefstal te Paramaribo zoo – verdovingspistool gejat

Paramaribo zoo

Een trieste video

De bewakers zijn gewond en gekneveld achtergelaten. 4 gewapende mannen hebben ingebroken in Paramaribo Zoo tijdens het kerstweekend.

[quads id=1]

Alles is overhoop gehaald. Meerdere spullen zijn meegenomen, maar belangrijk is: Ze zijn er vandoor gegaan met een verdovingspistool van de dierentuin en dat is een kwalijke zaak.

[quads id=1]

Bekijk de video en luister naar de trieste woorden van de medewerkers. Kijk naar de ravage die de gewapende criminelen hebben achtergelaten. De directeur is erg depressief door het voorval. Met een trillende stem vertelt hij zijn verhaal. Geef de video door aan een ieder. Hopelijk kunnen de wrede boeven snel achterhaald worden.

[quads id=1]

Dierentuin in Suriname

Paramaribo zoo

Zelfs de dierentuin kunnen de rovers niet met rust laten. Een rampzalig gebeurtenis voor de dierentuin in Suriname die sowieso al moeite heeft om de boel draaiende te houden.

[quads id=1]

Paramaribo Zoo

Paramaribo Zoo heeft het al zwaar vanwege de covid-19 situatie in ons land. Daarom is dit bericht extra zielig en oneerlijk. Boeven hebben ingebroken. Niet alleen dat, ook de wachters zijn ernstig behandeld. Alle kantoorruimtes zijn overhoop gehaald. Dit is diep triest. Luister naar de medewerker en de directeur van Paramaribo Zoo. Ze vertellen ons wat ze zoal hebben aangetroffen na het kerstweekend, geef het bericht door aan een ieder. Zodat de daders snel opgepakt kunnen worden.

[quads id=1]

Video

Lees ook:

Oproep! Slangen gestolen uit Paramaribo Zoo

Video – Uit Paramaribo Zoo ontsnapte ocelot nog steeds spoorloos. Waar is hij?

Video ‘s – Dodelijke beroving in Paramaribo tijdens Srefidensi – politie Suriname

Kind opgepakt voor diefstal en beroving – politie Suriname

Paramaribo Zoo krijgt waterpark mede dankzij de First Lady van Suriname (video en vlog)

Gewapende beroving op klaarlichte dag in Suriname – euro 60.000 buit

[quads id=1]