Onze Brian Chin A Kwie is tragisch overleden in het verkeer in Suriname

Chin a Kwie Commewijne

De Here heeft hem veel te vroeg naar huis geroepen op 2de kerstdag

Met veel pijn in het hart maken de families Sno, Chin A Kwie, Lioe-Anjie, Rechards, Fleur, Ching Jong, Hoepel en Naarden het trieste bericht bekend dat hun lieve zoon en broer Brian Chin A Kwie is overleden na een tragisch verkeersongeval in Commewijne.

[quads id=1]

Bekijk het bericht voor meer informatie en geef het door aan belanghebbenden. Wij van familienieuws wensen de families en de overige nabestaanden heel veel sterkte en kracht met dit verlies. Wilt u ook uw medeleven achterlaten? Dat kan.

[quads id=1]

Onze zoon en broer

Brian Chin A Kwie

Is op 26 december 2020, op 2de kerstdag, vrij plotseling overleden na een verkeersongeval te Commewijne in Suriname

Hij was een bijzonder liefdevol en zorgzaam mens. Zijn eindbestemming kwam voor ons allen volkomen onverwacht. Hij was een vriend voor jong en oud

[quads id=1]

Voor een ieder heeft de Here zijn of haar levenspad al van te voren uitgedacht. Jouw pad bracht je soms ver van ons vandaan, maar leidde je telkens weer naar huis. De eindbestemming kwam als een schok en voor ons allen volkomen onverwacht. De Here heeft je helaas veel te vroeg tot zich geroepen naar het Hemelse Vaderhuis

Een bijzonder liefdevol en zorgzaam mens heeft ons verlaten. Hij was een vriend voor jong en oud.

Met pijn in ons hart delen wij u mede dat op 26 december 2020, 2e Kerstdag vrij plotseling is komen te overlijden als gevolg van een verkeersongeval te Commewijne onze zoon, broer, oom, neef en zwager

de heer

Brian Chin A Kwie

ook wel bekend als Bre, Chin of Dogla.

Nadere informatie over de uitvaart volgt op een later tijdstip

Namens de diepbedroefde families: Sno, Chin A Kwie, Lioe Anjie, Rechards, Fleur, Ching Jong, Hoepel, Naarden

[quads id=1]

Chin a Kwie Commewijne

[quads id=1]