85 nieuwe besmettingen in Suriname – Video – Arrestant besmet in Nickerie

nickerie Suriname

Een arrestant, een politieagent, een medewerker van BOG en diverse burgers in Nickerie zijn besmet met het coronavirus

[quads id=1]

Video – Er zijn  sinds begin december een flink aantal besmettingen in Nickerie. Twee personen zijn besmet geraakt op een feestje in Paramaribo. En hebben op die manier weer hun contacten in Nickerie besmet. Er is ook een besmette persoon geboord vanuit Guyana. De persoon is afgereisd naar Paramaribo en is daar ziek opgenomen. mensen houden zich dus NIET aan de maatregelen, met alle gevolgen van dien. Bekijk de video erover. Luister naar de belangrijke info en geef het door aan iedereen.

[quads id=1]

Goed nieuws: Er zijn 91 mensen genezen verklaard! Er zijn vandaag 411 testen gedaan in Suriname en daaruit zijn 85 nieuwe besmetting gekomen. En we hebben op dit moment 363 BEVESTIGDE active cases in ons land. Bekijk de overige nieuwe cijfers en geef het door aan belanghebbenden.

[quads id=1]

Besmettingen Suriname

Bekijk onderstaande foto met alle cijfers. Ze zijn zojuist bekend gemaakt op de officiële Covid-19 Suriname website. We wensen alle zieken heel veel beterschap toe.

[quads id=1]

Lees ook: Commerciële/ vakantie vluchten weer toegestaan vanaf maandag – Amsterdam Paramaribo

nickerie Suriname

vakantie Suriname Nederland test

Heeft u een PCR test nodig voor uw reis naar Suriname?

Nickerie

[quads id=1]

In Nickerie zijn sinds december 2020 heel wat mensen positief getest. De verspreiding is in verschillende ressorten.  Een politiefunctionaris van het hoofdbureau van de politie in Nieuw-Nickerie is ook positief getest. Onder de mensen de positief bevonden zijn is er een arrestant, een politieagent, een medewerker van BOG en diverse burgers. Alle positieven zijn geïsoleerd.

De contacten van de arrestant de positief is getest zijn in quarantaine. Luister naar een telefoongesprek met Radhna Ramjatan,  over de covid-19 situatie in ons rijsdistrict. Ze maakt zich er veel zorgen want ze ziet dat men zich niet aan de regels houdt.

Video

[quads id=1]

Hierbij een nieuwe aflevering van het Covid-19 journaal. Radhna Ramjatan, coördinator van het Covid-19 team in Nickerie vertelt over de situatie in het district. Kijk vanaf minuut 2:26. Geef het door aan belanghebbenden

[quads id=1]

Lees ook: Video – Extra informatie hotel- thuis- quarantaine en lijst securitybedrijven voor reizigers

Bekijk de video van de zojuist gehouden persconferentie

Overige video’s

Bekijk hier de video’s  van de nieuwe Covid-19 maatregelen in verschillende talen.
[quads id=1]

Bekijk hier de video in het Engels

Lees ook archief bericht: Meerdere besmettingen in Moengo. Ook een kind van 6 jaar

Bekijk hier de video in het Nederlands

Bekijk hier de video in het Portugees

Lees ook archief bericht: Eerste streekziekenhuis te Atjoni vandaag gedeeltelijk geopend – video

Bekijk hier de video in het Spaans

[quads id=1]

Bekijk hier de video in het Sranan Tongo

U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Bekijk onze contactpagina en stuur ons een bericht of app-bericht. Wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland