71 vrouwen en 340 mannen opgepakt tijdens kerst – politie Suriname

Velen waren aan het feesten!

Hierbij een bericht van de politie!! Maar liefst 411 lockdown overtreders zijn deze kerst ‘op bezoek’ geweest bij Politie Academie. Bekijk het officiële politie bericht en de oproep. Geef het door aan een ieder!

Aan de ene kant willen we het hoge aantal besmettingen niet geloven. Maar kijk eens om je heen: We zien zoveel mensen bij elkaar. Velen zelfs zonder mondkapje. En er wordt gewoon doorgefeest. Men wil zich maar niet houden aan de regels. Waarom niet dan?

Politie schreef:

lockdown Suriname
411 Covid-19 “Lockdown” overtreders in het kerstweekend opgebracht. Verschillende politie-eenheden hebben in het kerstweekend van donderdag 24 december tot en met zondag 27 december in totaal 411 Covid-19 “Lockdown overtreders”, van wie 71 vrouwen overgebracht naar de hal op het terrein van de Politie Academie.

Het gaat merendeels om mensen die huisfeestjes organiseren en of zij die, langs de openbare weg, genieten van muziek uit hun voertuigen. Verder werd er ook geconstateerd dat de Lockdown overtreders de nodige maatregelen, waaronder het dragen van een mondkap niet in acht nemen.

De politie blijft een dringend beroep doen op de samenleving om de covid-19 maatregelen in acht te blijven nemen.

politie Suriname lockdown