53-jarige man overleden in het verkeer – politie Suriname

Chin a Kwie Commewijne

Hierbij het officiële politiebericht omtrent de dood van een 53-jarige man in het verkeer.

[quads id=1]

De man raakte zwaar gewond na een eenzijdig ongeval. Bekijk het officiële politiebericht voor meer informatie omtrent het ongeval en bekijk de volledige identiteitsgegevens van het slachtoffer. We wensen de nabestaanden heel veel sterkte toe. Wilt u ook uw medeleven tonen? Dat kan

[quads id=1]

Politie Suriname schreef:

Bromfietser omgekomen bij verkeersongeval. De 53-jarige bromfietser Brian Chin A Kwie is op zaterdagavond 26 december aan de Commissaris Thurkowweg in het district Commewijne na een verkeersongeval om het leven gekomen.

Politie Meerzorg

De politie van het bureau Meerzorg kreeg de melding van het Command Center, dat een man tegen het wegmeubilair was gebotst en geen tekenen van leven meer vertoonde. De wetsdienaren koersten voor onderzoek naar de locatie en troffen daadwerkelijk een man op het wegdek aan.

[quads id=1]

Uit het voorlopig onderzoek is naar voren gekomen dat de bromfietser over de Commissaris Thurkowweg reed, komende vanuit de richting van Nieuw-Amsterdam gaande naar de richting van Meerzorg. Nabij de betonnen brug van Lust en Rust die voorzien is van een ijzeren leuning, raakte de bromfietser door tot nog toe onbekende reden van de weg. Brian ramde daarbij eerst een verkeersbord en kwam ter hoogte van de voet van de brug in botsing met het betonnen gedeelte van de brug.

Barst wond

[quads id=1]

Gelet op het feit dat de bromfiets en de valhelm van de man enkele meters verder werden aangetroffen, bestaat het vermoeden dat de bromfietser over de kop sloeg. Het slachtoffer liep een barstwond op en kwam vermoedelijk door veel bloedverlies ter plaatse te overlijden. Een ingeschakelde arts stelde de dood vast.

Afgestaan aan de nabestaanden

Het ontzielde lichaam van Chin A Kwie is na overleg met het Openbaar Ministerie afgestaan aan de nabestaanden.

[quads id=1]

Lees ook: Onze Brian Chin A Kwie is tragisch overleden in het verkeer in Suriname