Enorm geldbedrag gestolen na dodelijk ongeval – politie Suriname

Lorenzo Cairo Suriname

Hierbij een trieste update van de politie omtrent de dood van Lorenzo Cairo. De 26-jarige brandweerman kwam om het leven na een zware (dubbele) aanrijding in het verkeer. 

[quads id=1]

Na het ongeval is er een enorm geldbedrag gestolen. Bekijk het officiële politiebericht voor meer informatie omtrent het ongeval en de diefstal. Geef het door aan een ieder zodat de dader zich alsnog kan melden.

[quads id=1]

Update: Slachtoffer van een aanrijding onderweg naar SEH overleden; tas met groot geldbedrag weggenomen. De 26-jarige Lorenzo Cairo liet op donderdag 24 december na een verkeersongeval aan de Martin Luther Kingweg het leven.

Lorenzo raakte kort voor zijn overlijden betrokken bij een aanrijding aan Martin Luther Kingweg ter hoogte van de Casialaan. De politie van het bureau Houttuin kreeg van het Command Center de melding van een aanrijding tussen een Toyota Wish en een Toyota Lexus en dat er sprake was van persoonlijke ongelukken.

[quads id=1]

Volgens het onderzoek is gebleken dat de bestuurder van de Toyota Wish, Lorenzo met een mede inzittende E.O. (23) over de Martin Luther Kingweg reed. Zij kwamen vanuit de richting van Paranam gaande in die van Paramaribo. De bestuurder van de Toyota Lexus, de 31-jarige autobestuurder R.D kwam vanuit tegenovergestelde richting. Ter hoogte van de Casialaan haalde Lorenzo een file in en kwam vervolgens frontaal in botsing met zijn tegenligger R.D.

[quads id=1]

Beide bestuurders en de mede inzittende E.O. liepen letsels op. Lorenzo die er erg aan toe was, werd door de 27-jarige R.P. in een ander voertuig voor medische hulp overgebracht naar de Spoed Eisende Hulp (SEH) van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo.

R.P. kreeg aan de Martin Luther Kingweg op de brug van de Saramaccadoorsteeg een klapband, waardoor het voertuig tot stilstand kwam. Terwijl de bestuurder R.P. naar hulp zocht om Lorenzo voor medische hulp verder af te voeren naar de SEH, vertoonde Lorenzo geen teken van leven meer. Een arts stelde de dood vast.

[quads id=1]

De autobestuurder R.D. heeft fracturen aan zijn benen opgelopen en werd per ontboden ambulance afgevoerd naar de SEH van het Academisch Ziekenhuis. Hij is ter observatie in de ziekeninrichting opgenomen, terwijl de mede inzittende E.O. na medische behandeling is heengezonden.

Vermeldenswaard is dat bij de aanrijding aan de Martin Luther Kingweg een zwarte tas inhoudende persoonlijke spullen en een groot geldbedrag in SRD is weggenomen van R.D. Aan de opsporing en aanhouding van de verdachte van de diefstal van de zwarte tas wordt gewerkt.

[quads id=1]

Het ontzielde lichaam van Lorenzo is na overleg met het Openbaar Ministerie voor obductie in beslag genomen.

Lees ook:
Onze Lorenzo Cairo is overleden in het verkeer in Suriname – foto’s en video

Lorenzo Cairo Suriname
De overleden brandweerman