40 nieuwe besmettingen in Suriname – Video’s – Alleen essentiële diensten open

Let op: de persconferentie omtrent de Coronamaatregelen start om 1800 uur! Dan horen we of Suriname in Total Lockdown gaat gedurende de jaarwisseling.

[quads id=1]

Er is straks om NU. Dus om 1400 uur een persconferentie maar die zal gaan over de verrichtingen van de regering Santokhi/Brunswijk sinds hun aantreden in juli 2020. Dan weten jullie dat..

Bekijk hier de persconferentie van 1400 uur

……….

Let op: MORGEN, maandag 28 december 2020, is er om 1800 uur een persconferentie. Dan horen we of Suriname in Total Lockdown gaat gedurende de jaarwisseling.

Het totaal van het aantal positieve testen in Suriname is vandaag met 40 nieuwe besmettingen gestegen naar bijna 6000!

[quads id=1]

Video – Alleen bedrijven die essentiële diensten leveren mogen open! Niet iedereen is daar blij mee. Sommige bedrijven weigeren om de deuren te sluiten. De afgelopen dagen zijn er harde maatregelen getroffen tegen bedrijven die de Covid-19 protocollen niet (voldoende) naleven. Maar wat zijn essentiële bedrijven? Supermarkten en banken wel. Maar casino’s en Chinese kledingwinkels niet. Bekijk de lijst in het bericht en kijk ook naar de video. Geef het door aan anderen zodat ze op de hoogte zijn. 

[quads id=1]

Er zijn vandaag 233 testen gedaan in Suriname en daaruit zijn 40 nieuwe besmetting gekomen. En we hebben op dit moment 397 BEVESTIGDE coronabesmettingen in ons land. Bekijk de overige nieuwe cijfers en geef het door aan belanghebbenden.

[quads id=1]

Besmettingen Suriname

Bekijk onderstaande foto met alle cijfers. Ze zijn zojuist bekend gemaakt op de officiële Covid-19 Suriname website. We wensen alle zieken heel veel beterschap toe.

[quads id=1]

Lees ook: Commerciële/ vakantie vluchten weer toegestaan vanaf maandag – Amsterdam Paramaribo

vakantie Suriname Nederland test

Heeft u een PCR test nodig voor uw reis naar Suriname?

Alleen essentiële diensten

In de periode van 24 december 2020 tot en met 28 december 2020 mogen slechts de volgende voor het publiek toegankelijke commerciële lokaliteiten of ruimten, open:

[quads id=1]

 • Restaurants en andere commerciële gelegenheden voor het bereiden en leveren van eten, uitsluitend ten behoeve van afhaal of bezorging;
 • Supermarkten;
 • Apotheken;
 • Bakkerijen;
 • Drogisterijen;
 • Poliklinieken;
 • Ziekenhuizen;
 • Slagerij;
 • Kinderopvang;
 • Openbaar vervoer;
 • Banken;
 • Tankstations.

Conform de mededelingen geldt dat alleen de essentiële diensten, door de regering genoemd, diensten mogen aanbieden. Tegen de bedrijven die niet behoren tot de essentiële diensten en toch open zijn voor het publiek, zullen er harde maatregelen getroffen worden en eventueel overgaan tot intrekking van de vergunning.

Klachten

[quads id=1]

De afgelopen dagen zijn er harde maatregelen getroffen tegen bedrijven die de Covid-19 protocollen niet (voldoende) naleven. Dit om de verspreiding van het virus te beperken en zorg te dragen voor veilige werkomstandigheden.

Voor meer informatie, klachten en aanmeldingen van bedrijven en belanghebbenden kan er gemaild worden naar: [email protected]

De uitvaartbedrijven kunnen zich ook telefonisch aanmelden op: +597 8265056 (mevrouw M. Nelson).

Video

[quads id=1]

Lees ook: Video – Extra informatie hotel- thuis- quarantaine en lijst securitybedrijven voor reizigers

Bekijk de video omtrent de sluiting van de ziekenhuizen te Moengo en Atjonie en over de huidige en alarmerende covid situatie in Suriname.

Overige video’s

Bekijk hier de video’s  van de nieuwe Covid-19 maatregelen in verschillende talen.
[quads id=1]

Bekijk hier de video in het Engels

Lees ook archief bericht: Meerdere besmettingen in Moengo. Ook een kind van 6 jaar

Bekijk hier de video in het Nederlands

Bekijk hier de video in het Portugees

Lees ook archief bericht: Eerste streekziekenhuis te Atjoni vandaag gedeeltelijk geopend – video

Bekijk hier de video in het Spaans

[quads id=1]

Bekijk hier de video in het Sranan Tongo

U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Bekijk onze contactpagina en stuur ons een bericht of app-bericht. Wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland