Ruzie op 1ste kerstdag eindigt in de dood – politie Suriname – foto’ video

Politie Munder Paramaribo

Een dodelijk steekpartij te Munder. De 41-jarige Chitanginish, voor velen bekend als Blakka, is doodgestoken. De dader zou een relatie hebben gehad met een vrouwelijke buurtbewoner en daar zou het slachtoffer niet blij mee zijn geweest.

[quads id=1]

Bekijk het officiële en uitgebreide politiebericht om te weten wat er precies is gebeurd. Bekijk ook wat foto’s en een korte video. We wensen de nabestaanden heel veel sterkte toe. Wil je ook je medeleven achterlaten. Dat kan.

[quads id=1]

Politie Suriname schreef:

Dodelijke steekpartij te Charlesburg. De 41-jarige Chitanginish is op vrijdagavond 25 december bij een steekpartij op de kruising van de Gelepesi- en de Andijviestraat te Munder om het leven gekomen.
Wetsdienaren van het politiebureau Munder en de afdeling Kapitale Delicten deden na de melding van het Command Center de locatie aan voor onderzoek.

Bij aankomst werd het lichaam van Chitanginish die geen teken van leven meer vertoonde ter plaatse aangetroffen. Een ingeschakelde arts stelde de dood vast. Uit het voorlopig onderzoek is naar voren gekomen dat de 40-jarige verdachte R.E. een relatie had met een vrouwelijke buurtbewoner. Vermoedelijk viel dit niet in goede aarde bij het slachtoffer Chitanginish.

[quads id=1]

R.E. liep kort voor het gebeuren voorbij de woning van het slachtoffer. Bij die gelegenheid schold Chitanginish de voorbijlopende buurman uit, waardoor R.E. de woning van het slachtoffer bekogelde met stenen. Chitanginish kwam de straat op en ontstond er een vechtpartij tussen de mannen.

[quads id=1]

R.E. die een scherp voorwerp bij zich had, haalde dat tevoorschijn en bracht Chitanginish enkele steekverwondingen toe op het lichaam. Een andere buurtbewoner trok het scherp voorwerp dat in het lichaam van het slachtoffer vastzat eruit.

Na de daad verliet de verdachte R.E. de plek en meldde zich kort daarna bij de politie en werd aangehouden. Volgens de verdachte werd hij vaker gemolesteerd door het slachtoffer. Het scherp voorwerp werd in beslag genomen door de politie.

[quads id=1]

Het ontzielde lichaam van Chitanginish is na overleg met het Openbaar Ministerie in beslag genomen, terwijl de verdachte R.E. hangende het onderzoek in verzekering is gesteld.
De afdeling Kapitale Delicten is belast met het onderzoek.

Bekijk hier een video: