58 nieuwe besmettingen in Suriname – Video’s – Sluiting ziekenhuis Moengo en Atjoni

Wederom een groot aantal nieuwe besmettingen in Suriname. Vooral in het noorden van Paramaribo is er een sterkte toename van het aantal positief geteste personen. 

[quads id=1]

Video – Door de explosieve stijging van het aantal besmettingen met het coronavirus zijn de ziekenhuizen in een alert fase. Er is nu al een druk op het verplegend personeel. Er zijn meer isolatie-plekken nodig in Suriname om besmette patiënten op te vangen. Er is ook extra personeel nodig. Er is besloten om de ziekenhuizen te Moengo (Marwina streek ZH Marowijne) en Atjoni te sluiten zodat het personeel ingezet kan worden. Er zijn namelijk extra ‘zorg handen’ nodig om de strijd tegen het covid virus in Suriname aan te gaan. Bekijk de video daarover. Bekijk ook de nieuwe video’s met uitleg over de nieuwe verscherpte maatregelen in het Engels, Spaans, Portugees, Nederland en Sranan Tongo. Geef het door aan belanghebbenden.

[quads id=1]

Er zijn vandaag 242 testen gedaan in Suriname en daaruit zijn 58 nieuwe besmetting gekomen. En we hebben op dit moment 380 BEVESTIGDE coronabesmettingen in ons land. Bekijk de overige nieuwe cijfers en geef het door aan belanghebbenden.

[quads id=1]

Besmettingen Suriname

Bekijk onderstaande foto met alle cijfers. Ze zijn zojuist bekend gemaakt op de officiële Covid-19 Suriname website. We wensen alle zieken heel veel beterschap toe.

[quads id=1]

Lees ook: Commerciële/ vakantie vluchten weer toegestaan vanaf maandag – Amsterdam Paramaribo

vakantie Suriname Nederland test

Heeft u een PCR test nodig voor uw reis naar Suriname?

Ziekenhuis Moengo en Atjoni sluiten

De streekziekenhuizen te Moengo en Atjoni worden gesloten. Dat zegt minister Amar Ramadhin, minister van volksgezondheid. Sluiting is noodzakelijk want het personeel wordt ingezet bij de hulpverlening aan covid-19 patiënten in de andere ziekenhuizen in Suriname.

Video’s
[quads id=1]

Lees ook: Video – Extra informatie hotel- thuis- quarantaine en lijst securitybedrijven voor reizigers

Bekijk de video omtrent de sluiting van de ziekenhuizen te Moengo en Atjonie en over de huidige en alarmerende covid situatie in Suriname.


Bekijk hier de video’s  van de nieuwe Covid-19 maatregelen in verschillende talen.
[quads id=1]

Bekijk hier de video in het Engels

Lees ook archief bericht: Meerdere besmettingen in Moengo. Ook een kind van 6 jaar

Bekijk hier de video in het Nederlands

Bekijk hier de video in het Portugees

Lees ook archief bericht: Eerste streekziekenhuis te Atjoni vandaag gedeeltelijk geopend – video

Bekijk hier de video in het Spaans

[quads id=1]

Bekijk hier de video in het Sranan Tongo

U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Bekijk onze contactpagina en stuur ons een bericht of app-bericht. Wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland