Video – Maandag persconferentie – ‘Total lockdown als we zo doorgaan in Suriname’

Maandag komt er een nieuwe persconferentie (misschien zelfs eerder). Als de situatie blijft zoals die is komt er een TOTAL lockdown! Het aantal besmettingen stijgt onvoorstelbaar snel. Het vermoeden bestaat dat we te maken hebben met de nieuwe variant!

[quads id=1]

‘Als we precies zo doorgaan, dan kunnen we na volgende week geen patiënten meer opnemen. Er gaat geen plek meer zijn. Een Total Lockdown, is onze enige en laatste redding. Anders wordt Covid onbeheersbaar in Suriname. En dat betekent een nationale ramp. We willen hier geen situaties zoals Amerika, Nederland en Curaçao waar mensen weigeren zich aan de regels te houden’. Dat zegt een zeer bezorgde epidemioloog Ori. De minister van volksgezondheid doet nogmaals een dringend beroep op de samenleving om de zorg te komen ondersteunen. Heb je ervaring in de zorg? Meld je aan!!

[quads id=1]

Lieve mensen, het gaat niet goed met de covid-19 situatie in ons land. ook op deze 2de kerstdag doen we een dringend beroep op u om de maatregelen na te leven. Bekijk de belangrijke NIEUWE video met alle maatregelen weer een op rij in SRANAN TONGO. Luister naar de minister, epidemioloog Ori en internist Lycke Woittiez. Geef het door aan iedereen.

[quads id=1]

Meldt je aan en help de zorg

Als je besmet bent, dan kan het zijn dat je hulp nodig hebt om te baden, om je behoeftes te doen etc. en die hulp is schaars. Vandaar dat de minister nogmaals een beroep doet op de bevolking. Hij roept mensen op om zich aan te melden. Kom en help de zorg!! Geef het door aan anderen

[quads id=1]

vacature ziekenhuis Suriname

Lees ook: Dringend hulp in de zorg nodig – Vacature Wanica ziekenhuis Suriname

Ziekenhuis Wanica

In het regionaal ziekenhuis Wanica worden de faciliteiten nu al opgeschaald. Ze bereiding zich voor op hetgeen er kome gaat. Dat ziet er niet goed uit.

[quads id=1]

De overdracht van het coronavirus gaat nu ineens veel sneller dan tijdens de vorige golf. Er is een vermoeden dat de nieuwe variant ook hier in Suriname is. Zeker weten we het niet want er is geen onderzoek naar gedaan, maar de wijze waarop het aantal besmettingen nu groeit geeft aan dat er iets veranderd is.

Besmettingen binnen het gezin

Veel meer mensen binnen een gezin raken nu besmet. Ook op werkplekken verspreidt de ziekte zich nu verder en sneller. Vandaar dat het vermoeden bestaat dat we te maken hebben met de nieuwe besmettelijkere vorm van het coronavirus. Dat vertelt minister Amar Ramadhin tijdens een bezoek aan het Wanica ziekenhuis. Luister ook naar hetgeen dokter Lycke vertelt

Video

[quads id=1]

Bekijk de volledige video. Er wordt zeer belangrijke informatie gedeeld. Geef het door aan iedereen.

Lees ook: 65 nieuwe besmettingen in Suriname – Video – Vanaf MORGEN verscherpte maatregelen