Coronadode en 70 nieuwe besmettingen in Suriname – Video – Genoeg bedden in de ziekenhuizen?

Wederom heel wat nieuwe besmettingen erbij. 70! Nickerie wees Alert! Er zijn 5 nieuwe besmettingen bij gekomen in het rijstdistrict! Helaas hebben we ook een nieuwe coronadode! Bekijk de overige nieuwe cijfers en geef het door aan belanghebbenden.

Video – Hoe heb jij dit jaar doorstaan? Wat zijn de positieve dingen die je hebt ervaren. Misschien is het tijd om daar even bij stil te staan. Luister ook naar psycholoog Donovan Isselt. 

[quads id=1]

Luister en kijk ook naar een gesprek met Jason van Genderen. Directeur van  Regionaal Wanica ziekenhuis Suriname. Zijn er genoeg bedden? Het is belangrijk dat wij ons realiseren hoe zorgwekkend de cijfers zijn. Harold Pultoo, de geestelijke adviseur van de president heeft ook belangrijk woord voor ons. Bekijk de video en geef het door aan een ieder!

[quads id=1]

Er zijn vandaag 321 testen gedaan in Suriname en daaruit zijn 70 nieuwe besmetting gekomen. En we hebben op dit moment 321 BEVESTIGDE coronabesmettingen in ons land. Het aantal mensen in quarantaine is nu 839 Bekijk de overige nieuwe cijfers en geef het door aan belanghebbenden.

[quads id=1]

Besmettingen Suriname

Bekijk onderstaande foto met alle cijfers. Ze zijn zojuist bekend gemaakt op de officiële Covid-19 Suriname website. We wensen alle zieken heel veel beterschap toe.

[quads id=1]

Lees ook: Commerciële/ vakantie vluchten weer toegestaan vanaf maandag – Amsterdam Paramaribo

vakantie Suriname Nederland test

Heeft u een PCR test nodig voor uw reis naar Suriname?

Ziekenhuizen raken vol

Het groeiend aantal Covid-19 patiënten baart alle ziekenhuizen in Suriname enorme zorgen. Luister naar een gesprek met directeur Jason van Genderen van het Regionaal ziekenhuis Wanica.

[quads id=1]

Zowel artsen als specialisten zijn bang dat de ziekenhuizen niet voldoende opname capaciteit zullen hebben indien de cijfers blijven toenemen

Video’s

Lees ook: Video – Extra informatie hotel- thuis- quarantaine en lijst securitybedrijven voor reizigers

Bekijk hier een video van een nieuwe uitzending van het covid-19 journaal. Psycholoog Donovan Isselt, directeur Jason van Genderen van het Regionaal ziekenhuis Wanica en Harold Pultoo, de geestelijke adviseur van de president zijn aan het woord. Kijk vanaf minuut 4.33:
[quads id=1]

U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Bekijk onze contactpagina en stuur ons een bericht of app-bericht. Wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland