Onze Lorenzo Cairo is overleden in het verkeer in Suriname – foto’s en video

Lorenzo Cairo Suriname

Ai 2020 joe doe nanga oeng, maar Gado de

Veel gezinnen vieren kerst vandaag. Maar voor een aantal families zal kerst nooit meer hetzelfde zijn. Dit geldt ook voor de diepbedroefde familieleden van brandweerman Lorenzo Cairo. Hij kwam gisteren om het leven na een aanrijding in het verkeer

[quads id=1]

Bekijk de vele condoleances, foto’s en video van zijn ontroostbare familieleden. Lees tevens het officiële politiebericht om te lezen wat er precies is gebeurd. Geef het door aan belanghebbenden. Wij van FamilieNieuws wensen alle nabestaanden heel veel kracht en sterkte toe. Wil je ook je medeleven achterlaten? Dat kan.

[quads id=1]

Condoleance

We dachten: Het wordt een kerst van bezinning voor ons, na het verdriet van al ons geliefden die ons achter elkaar hebben verlaten. Dat waren de woorden van ons, Perla en ik , het was de voor avond van kerst. Let op je zelf en kidds en kleinkind. ja tante, het zelfde aan u. Ik hou van u… 3 uren word ik wakker gebeld, ‘Tante Lorenzo van Perla is overleden’

Ai mi Gado dis hibi, a hati Lorenzo, sang joe lib oen gwe! Ik kan het nog steeds niet geloven. Ai 2020 joe doe nanga oeng, maar Gado de

Lorenzo is kleinzoon van wijlen Stan Cairo en moeder Alma Derby geweest.
~ Chamello ~

[quads id=1]

Politie Suriname schreef:

Lorenzo Cairo, raakte in de vooravond van donderdag 24 december op de hoek van de Casialaan betrokken bij een aanrijding. Lorenzo raakte gewond en werd per eigen gelegenheid afgevoerd naar de Spoed Eisende Hulp (SEH) van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo.

Onderweg naar de SEH, kreeg het voertuig waarmee Lorenzo werd vervoerd, aan de Martin Luther Kingweg ter hoogte van de brug aan de Saramaccadoorsteek, een klapband. Het slachtoffer, die daardoor niet verder vervoerd kon worden, verliet het leven. Een ingeschakelde arts stelde de dood vast. Nadere bijzonderheden volgen.

[quads id=1]

Bekijk de overige condoleances, gedeelde foto’s en video. Geef het door aan belanghebbenden

Bekijk de gedeelde video:

[quads id=1]