Kerst 2020: deze 2 prachtige TV commercials hebben ons geraakt

Kesrt reclame van McDonalds - FamilieNieuws

Ga hier maar even lekker voor zitten. Elk jaar worden er prachtige kerstcommercials geproduceerd. Dit jaar was het niet anders. Wij hebben er twee geselecteerd die ons hebben geraakt. Natuurlijk gaan ze over familie.

[quads id=1]

Volgens veel sociale media-gebruikers is de 2020 DocMorris reclame de beste kerstreclame ooit. Het filmpje werd ontzettend veel gedeeld. Voor ons ook een absolute winnaar, waarbij je het niet droog kunt houden. De reclamespot gaat over eenzaamheid en familie. En heeft een paar belangrijke boodschappen: goed voor jezelf zorgen, doelen stellen en vastberaden zijn. Meer verklappen we niet. Pak je zakdoek en laat je even lekker ontroeren.

Maar in Nederland kunnen ze er ook wat van. Deze Nederlandstalige reclame van McDonalds gaat ook over familie en is een echte feel-good clip.

Gewoon kijken, wordt je vrolijk van.

Vrolijk kerstfeest! Geniet van je familie.