76 nieuwe besmettingen in Suriname – Video – Al 151 kinderen onder de 9 besmet geraakt?

Wist je dat er al 151 kinderen onder de 9 jaar en 358 kinderen onder de 19 jaar besmet zijn geraakt in Suriname? Bekijk de volledige lijst.

[quads id=1]

“De regering liegt” Dat is een veel gehoorde opmerking uit de samenleving. In de samenleving heeft vol ongeloof gereageerd op de plotselinge stijging van het aantal besmettingen in Suriname. Er wordt zelfs gezegd dat de cijfers niet op waarheid berusten. We waren bijna weer ‘çoronavrij. Maar rond 20 november begon men weer besmet te raken en daarna ging het ineens heel snel. ‘. 

[quads id=1]

Video – We snappen dat het bijna niet te geloven is hoe snel het nu gaat. Maar dit is nu eenmaal hoe dit virus te werk gaat. Luister naar de video met een uitleg hierover. Geef het door aan een ieder. Het is namelijk van belang dat men het virus serieus neemt.

[quads id=1]

Er zijn vandaag 320 testen gedaan in Suriname en daaruit zijn 76 nieuwe besmetting gekomen. En we hebben op dit moment 270 BEVESTIGDE coronabesmettingen in ons land. Het aantal mensen in quarantaine is nu 839 Bekijk de overige nieuwe cijfers en geef het door aan belanghebbenden.

Besmettingen Suriname

Bekijk onderstaande foto met alle cijfers. Ze zijn zojuist bekend gemaakt op de officiële Covid-19 Suriname website. We wensen alle zieken heel veel beterschap toe.

Lees ook: Commerciële/ vakantie vluchten weer toegestaan vanaf maandag – Amsterdam Paramaribo

vakantie Suriname Nederland test

Heeft u een PCR test nodig voor uw reis naar Suriname?

De cijfers van het coronavirus in Suriname

Bekijk de lijst van het totaal van besmettingen onderverdeeld in leeftijd. En bekijk onderstaande video voor meer informatie daarover:

kinderen Suriname

[quads id=1]

Epidemioloog Ingrid Krisnadath vertelt in onderstaande video over het verloop van de ziekte in ons land

Video’s

Lees ook: Video – Extra informatie hotel- thuis- quarantaine en lijst securitybedrijven voor reizigers

Bekijk hier een video van een nieuwe uitzending van het covid-19 journaal. De epidemioloog legt het verloop van het virus uit. Geef het door aan iedereen zodat ze op de hoogte zijn.
[quads id=1]

[quads id=1]

U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Bekijk onze contactpagina en stuur ons een bericht of app-bericht. Wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland