Vrouw uit Paramaribo bewusteloos na ruzie met partner – politie Suriname

politie Paramaribo

Wederom een serieus geval van huiselijk geweld in Suriname. Een alweer een man die niet met zijn handen van zijn vrouw kan afblijven.

[quads id=1]

Een vrouw is na flinke vuistslagen in haar gezicht bewusteloos gevallen in een woning te Latour Paramaribo. Haar man heeft haar dit aangedaan. Oplettende buren hebben de politie gebeld. De vrouw heeft zulke harde slagen gehad, toen de politie aankwam was ze nog steeds niet bijgekomen. Bekijk het officiële politiebericht hierover. We stellen de vraag weer: Wanneer gaat dit stoppen?

[quads id=1]

De politie schreef het volgende:

Vrouw valt bewusteloos neer tijdens mishandeling partner. Een vrouwspersoon kreeg op zondag 20 december in het ressort Latour ruzie met haar partner. Op een bepaald moment bracht haar 34-jarige partner S.K. haar een aantal vuistslagen toe op het hoofd, waardoor zij bewusteloos neerviel.

[quads id=1]

Buren schakelden de politie van het bureau Latour Paramaribo in. Bij aankomst van de wetsdienaren lag de vrouw nog in bewusteloze toestand op de vloer. Na enkele minuten kwam ze bij haar positieven. S.K. werd ter plekke aangetroffen, in de boeien geslagen en ter voorgeleiding overgebracht naar het politiebureau.

Het slachtoffer liep zwellingen op in het gelaat en klaagde van pijn over haar gehele lichaam. Met het politievoertuig werd de vrouw voor medische hulp afgevoerd naar de Spoed Eisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis. Na medisch te zijn behandeld, deed ze aangifte tegen haar partner.

[quads id=1]

De vrouw verklaarde aan de politie dat dit niet de eerste keer is dat haar partner haar zo heeft mishandeld.

Na afstemming met het Openbaar Ministerie is S.K. in verzekering gesteld.