Video – Bejaard echtpaar door buren uit brandende woning gered – ze zijn alles kwijt

brand Suriname

In diepe slaap werden ze verrast door het vuur. Gelukkig hebben de alerte buurjongens het bejaarde echtpaar uit de brandende woning kunnen redden.

[quads id=1]

Video – Mevrouw vertelt het trieste verhaal aan de media. Ze laat ons meekijken in iets wat ooit hun woning was. Er is een ravage aangericht. De brandweer is geweest en heeft de woning helaas niet kunnen redden. Alles is opgegaan in vlammen. Helaas was de woning niet verzekerd. Luister naar het trieste verhaal en deel het met belanghebbenden. Wellicht kan iemand ze van dienst zijn. Kan de regering iets doen voor deze mensen?

[quads id=1]

Brand in Suriname

De woning van een bejaard echtpaar in Suriname is in vlammen opgegaan. Het echtpaar woont aan de Goede verwachting nummer 65. Hun telefoons zijn in vlammen opgegaan, dus ze zijn niet persoonlijk te bereiken. U kunt wel contact maken met Thrishul media.

[quads id=1]

Gered

De buurjongens hebben gelukkig het echtpaar Dihal en hun zoon, die een beperking heeft, uit de brandende woning kunnen redden. Zij waren namelijk in diepe slaap. Ze hebben niets kunnen redden, alleen 2 bromfietsen. De diep getreurde en wanhopige familie vertelt hun verhaal aan de TBN :Prime. Ze hebben helemaal niets meer. Bekijk de video en deel het met een ieder. Wellicht kan het de juiste mensen bereiken die de familie, zeker gedurende de feestdagen, een hart onder de riem kan steken.

Video

[quads id=1]

Bekijk de video:

Andere verhalen:

[quads id=1]

Man in Paramaribo levend verbrand in woning

Man overleden na grote brand in woning Rotterdam – Hij sprong naar beneden (video’s)

Gezin van 5 dakloos geworden door enorme brand in Suriname – woning was NIET verzekerd (deel de video)

Video verslagen – 5 kinderen overleden bij verschillende woningbranden in Paramaribo. (video’s)

President en regering bezoeken nabestaanden overleden kinderen van woningbrand Paramaribo – inzamelingsactie (video en foto’s)

Man van 107 jaar in Paramaribo overleden na woningbrand – ooggetuigen en familieleden vertellen – hulp actie gestart (video’s)

Grote woningbrand te Paramaribo – Radeloze meneer Ost praat met 1 voor 12 Suriname (video)

Koken op houtvuur vermoedelijke oorzaak woningbrand binnenstad Paramaribo – video’s

[quads id=1]

brand Suriname