Video – Jonge zieke moeder vertelt haar emotionele verhaal – 1 voor 12 Suriname

moeder Suriname

Een pijnlijk verhaal: Na haar laatste zwangerschap kreeg ze het slechte nieuws. Het begon met erge pijnen. Toen kreeg ze van de arts te horen dat ze ongeneeslijk ziek is. Baarmoederhalskanker. Helaas al in een heel ver stadium.

[quads id=1]

Video-  Een uitgebreid gesprek de zeer emotionele Julita. De jonge moeder van 6 kinderen wil graag haar kinderen zien opgroeien. Chemotherapie is dringend nodig. En daar moet ze voor betalen. De verdrietige, maar dappere, alleenstaande moeder is radeloos. Door haar ziekte kan ze de zorg van haar kinderen bijna niet meer aan, en de kosten voor chemotherapie kan ze niet opbrengen. Waar moet ze dat van betalen? Niet alles wordt namelijk door de verzekering gedekt.

[quads id=1]

Julita heeft dingend hulp en advies nodig. Luister naar de hartverscheurende video van de jonge moeder. Ze vertelt uitgebreid haar levensverhaal. Luister naar haar dringende oproep en luister ook naar de oproep van de DC. Geef het door aan iedereen. Wellicht kan het de juiste mensen bereiken zodat ze snel geholpen kan worden. Ze moet echt dringend geholpen worden. Samen staan we sterkt lieve mensen.

Het verhaal van Julita Stuart

[quads id=1]

De moeder van 6 jonge kinderen heeft kanker. Ze moet chemotherapie ondergaan. De medische kosten zijn voor haar onbetaalbaar. Zorgen voor het gezin lukt bijna niet meer. De alleenstaande jonge moeder heeft het ontzettend zwaar. De DC van Para, trok aan de bel en maakte contact met Stichting 1 voor 12 Suriname.

Video

[quads id=1]

De stichting ging in gesprek met de vrouw in het Inheemse dorp, Hollandse Kamp in Suriname. De zieke moeder vertelt haar hartverscheurende verhaal. Bekijk de video en deel het aub met iedereen. Er moet hulp komen voor haar en haar kinderen.

[quads id=1]

Deel deze video met anderen. Laten we met zijn allen de stichting blijven steunen. Want samen staan we sterk. Wilt u ook bijdragen?  Maak contact: Bel 402-362 / 8671288 voor meer informatie

Wilt u 1 voor 12 helpen door middel van een donatie?

vakantie Suriname Nederland test
Heeft u een PCR test nodig voor uw reis naar Suriname?

SPSB rekening SRD 315.214.0101 – Euro  315.214.040 – Dollar 315.214.041
Finabank SRD 197.90.53
Via ING Nederland IBAN-nummer: NL88 INGB 0006 9834 06

Andere verhalen:

Ik ben 17 en zwanger en mijn ouders hebben me op straat gezet – anoniem Paramaribo

Video – “Ik ben op straat gezet omdat mijn vader vindt dat mijn vrouw uitloopt” 1 voor 12 Suriname

Dakloze moeder en zoon uit Paramaribo moesten op straat slapen – video 1 voor 12 Suriname

Moeder, dochter en 7 kinderen in Suriname worden op straat gezet (1 voor 12 video)

Video – Moeder en oma uit Paramaribo vragen hulp, kleding en eten voor de kinderen

Help! Huis alleenstaande moeder uit Suriname volledig afgebrand – foto’s en video’s.

Moeder van 9 kinderen in nood na dood van baby – staat Suriname betaalt uitvaart

Man uit Paramaribo sluit moeder van zijn kind op in huis en mishandelt haar

Gescheiden vader pinaart in Suriname – video 1 voor 12