Politie man Ricky Horb uit Suriname is overleden – foto video

Horb Nederland Suriname

Hierbij helaas een trieste update omtrent de zieke politieman uit Suriname. Ricky Horb is helaas overleden. Hij heeft de strijd verloren.

[quads id=1]

Precies 7 dagen gelden publiceerden we een bericht omtrent een crowdfundingsactie. De politieman die ook graag een balletje trapt was namelijk ernstig ziek en moest voor behandeling naar het buitenland. Zijn vrouw Vanessa Horb – Etnel, vroeg de gemeenschap toen om hulp

[quads id=1]

Het mocht niet baten. Wij van FamilieNieuws wensen zijn vrouw, het gezin en de overige familieleden heel veel kracht en sterkte toe. Wilt u ook uw medeleven tonen? Dat kan. Geef het door aan belanghebbenden.

[quads id=1]

Bekijk de gedeelde foto’s en video

Dankjewel voor de attentie allemaal ♥️

[quads id=1]