Huilende vader zoekt zoontje die door moeder is meegenomen – video en foto’s Suriname

vader zoon Suriname

Vader is aan het doordraaien. Hij heeft maar 1 zoon. Hij kan niet leven zonder zijn zoon.

Video – Triest om te zien hoe een vader huilt om zijn zoon. De 3-jarige Samuel is door zijn moeder meegenomen. Vader Jean is radeloos en stapt naar de media en smeekt de gemeenschap om hulp. Hij wil weten waar zijn zoontje is. Hij maakt zich zorgen. Zijn vrouw is namelijk van plan het land uit te vluchten met zijn kind.

Wat hem betreft mag ze gaan maar zijn zoon wil hij terug.  Bekijk de video voor het uitgebreide verhaal van papa en kijk naar de foto’s van moeder en zoon. Geef het door aan iedereen, misschien kan men helpen uitkijken naar zijn zoon. Meneer heeft ook advies nodig. Hoe moet hij dit aanpakken?

Jean Bonnet is radeloos en heeft contact opgenomen met de media. Hij wil graag dat er wordt opgetreden. Hij geeft ook aan dat zijn eigen mensen, de Haïtianen, zich schuldig maken aan mensensmokkel. Hij roept hierbij de regering op om hard op te treden tegen deze mensen.

Hij zegt dat deze zelfde mensen zijn vrouw hebben meegenomen naar Nickerie om het land uit te vluchten. Het is niet de eerste keer dat zijn vrouw is weggelopen. De radeloze vader vraagt de gemeenschap om hulp. Hij wil graag zijn kind terug.

Maak contact

Bekijk de video van een emotionele meneer Louis Joseph Jean Bonnet. Hij woont al 36 jaar in Suriname. Hij is de vader van Samuel. Hij heeft dringend advies nodig omtrent de vermissing. U kunt hem persoonlijk bereiken op het nummer +597 8901035

Video

Bekijk ook de gedeelde foto’s onderin het bericht. Geef het door aan belanghebbenden.

 

Disclaimer: Let op: Dit is de kant van het verhaal van meneer Bonnet. Dit is zijn persoonlijke ervaring dus ZIJN deel van het verhaal. Niet die van FamilieNieuws. Laat dat duidelijk zijn. Uiteraard is de moeder van zijn zoon of iemand anders vrij om hierop te reageren. Hetzij onder de comments of anoniem