Her-opening politiepost “On The Run” te Paramaribo centrum – Politie Suriname

politie Paramaribo

Hierbij een bekendmaking van de politie.

Zoals we weten maakt de politie geen grappen meer. Ze gaan beter handhaven om ervoor te zorgen dat we ons allemaal aan de (strengere) covid-19 maatregelen houden. Vooral in de stad is strikte handhaving noodzakelijk

[quads id=1]

Daarom is politiepost “On The Run” weer open! En ze krijgen ondersteuning van de militairen!! Bekijk het officiële bericht van de politie hierover en geef het door aan iedereen zodat ze op de hoogte zijn! Waar zou de politie nog meer extra moeten optreden?

Politie schreef het volgende:

[quads id=1]

Her-opening politiepost “On The Run”. Het Korps Politie Suriname maakt bekend dat met het oog op de handhaving van de openbare orde, rust en veiligheid in het uitgangscentrum van Paramaribo en omgeving de politiepost “On The Run”, met ingang van maandag 21 december 2020 wederom in gebruik is genomen.

Ondersteuning van de militairen

[quads id=1]

De wetsdienaren van deze post zullen met ondersteuning van de militairen in het uitgangscentrum de gemeenschap zo effectief en efficiënt mogelijk van dienst zijn. De overheidsgebouwen en enkele grote handelsondernemingen die zich in dit gebied bevinden, worden ook meegenomen.

Meewerken aub

Op de gemeenschap wordt het beroep gedaan met het bovenstaande rekening te willen houden en hun medewerking te verlenen, zodat het werk van de politie niet bemoeilijkt wordt.

[quads id=1]

politie Paramaribo

[quads id=1]