Latoya met 3 kinderen uit huis gezet door nieuwe vriend – video 1 voor 12 Suriname

moeder kinderen

Niets is zo belangrijk als een dak boven je hoofd, zeker als je kinderen hebt

Video – Luister naar het zielige verhaal van Latoya. Eerst werd ze op straat gezet door de vader van haar kinderen, toen kon ze bij haar moeder terecht maar die stiefvader kon het niet meer aan hij wilde zijn rust. Toen trok ze in bij haar nieuwe vriend en ook hij heeft haar en haar drie kinderen op straat gezet

De radeloze alleenstaande moeder klopt aan bij Stichting 1 voor 12 Suriname en vertelt haar verhaal. Bekijk de video om te luisteren naar haar oproep. Geef het door aan een ieder, wellicht kan het de juiste mensen bereiken zodat ze toch geholpen kan worden. Zijn er geen instanties in Suriname die jonge moeders met jonge kinderen in nood kunnen helpen?

Moeder van 3 kinderen

Latoya Darius is uit huis gezet met haar drie kinderen. Het is een woelig leven voor de kinderen. Allereerst zijn ze op straat gezet door hun eigen vader, toen bleven ze bij oma en stiefopa. Maar stiefopa kon de drukte niet aan. Toen trokken ze in bij mama haar nieuwe vriend, maar die heeft hen allemaal op straat gezet. Ze is nu tijdelijk even bij de buurvrouw. Het is niet makkelijk voor de alleenstaande moeder.

De jonge moeder werkt wel en doet alles zelf voor haar kinderen.

Dankbaar

moeder kinderen

Ze hebben onderdak gekregen van de buren, iets waar ze ontzettend dankbaar voor is. Maar het is van tijdelijke aard. Vandaar dat ze opzoek is naar hulp. Wat ze graag zou willen hebben is een stuk perceel. Zodat ze kan bouwen aan een toekomst voor haar en haar kinderen. De woningnood is hoog in Suriname. Duizenden mensen hebben hetzelfde probleem.

Video oproep

Luister naar het verhaal van Latoya. Ze heeft ook een persoonlijke oproep voor de VP. Bekijk de video en geef het door aan een ieder. Wellicht kan het de juiste mensen bereiken zodat zij en in het bijzonder haar kinderen, toch hulp kan krijgen,

Bekijk hier de video:

Deel deze video met anderen. Laten we met zijn allen de stichting blijven steunen. Want samen staan we sterk. Wilt u ook bijdragen?  Maak contact: Bel 402-362 / 8671288 voor meer informatie

Wilt u 1 voor 12 helpen door middel van een donatie?

vakantie Suriname Nederland test
Heeft u een PCR test nodig voor uw reis naar Suriname?

SPSB rekening SRD 315.214.0101 – Euro  315.214.040 – Dollar 315.214.041
Finabank SRD 197.90.53
Via ING Nederland IBAN-nummer: NL88 INGB 0006 9834 06

Andere verhalen:

4 thoughts on “Latoya met 3 kinderen uit huis gezet door nieuwe vriend – video 1 voor 12 Suriname

  1. Het is zo moeilijk in Suriname waarom worden vrouwen met kinderen door vaders op straat gezet,schaamteloos,denk aan de kids,teveel voorkomend in Su,de Regering moet huizen,kamers gaan bouwen,vindt het zo vreselijk voor die mensen,zelf ouders zetten hun kleinkinderen OP straat God.Regering Su heeft veel gronden sommige mensen willen gewoon een stuk dan zijn ze geholpen,Help Help Help💔💔💔

  2. De vraag lijkt vervelend maar als het gaat om kinderen die niet luisteren en erg druk zijn en een moeder die meer werkt dan thuis is voor haar kinderen is dat ook geen oplossing. Als je in 1 jaar 3x op straat terecht komt moet je eerst werken aan het probleem dat maakt dat je op straat wordt gezet. Het leven is niet makkelijk. Ik oordeel en veroordeel jou ook niet, maar ik vraag alleen dat je eerst bij jezelf nagaat wat je moet veranderen zodat je het beter kan hebben.

  3. Waarom die vraag of ze moeilijk is. Wat nu het probleem is is veel belangrijker. Vooral omdat ze met kinderen op straat gezet is. Pfff altijd met vooroordelen mensen interviewen.

Comments are closed.