41 nieuwe besmettingen in Suriname – Video’s vakantie – oorden hebben het zwaar

Het aantal besmettingen is vandaag gestegen met 41. Dat is gelukkig iets minder dan gisteren maar nog steeds veel!

[quads id=1]

Video – De toerisme sector heeft het zwaar te voortduren vanwege de covid-19 Pandemie. Bekijk de video daarover en luister naar Sirano Zalman, directeur van Frederiksdorp. Frederiksdorp is overigens helemaal heringericht en ziet er FANTASTISCH uit.

[quads id=1]

Er zijn vandaag 191 testen gedaan in Suriname en daaruit zijn 41 nieuwe besmetting gekomen. En we hebben op dit moment 159 BEVESTIGDE coronabesmettingen in ons land. Het aantal mensen in quarantaine is nu 1163 Bekijk de overige nieuwe cijfers en geef het door aan belanghebbenden.

Besmettingen Suriname

[quads id=1]

Bekijk onderstaande foto met alle cijfers. Ze zijn zojuist bekend gemaakt op de officiële Covid-19 Suriname website. We wensen alle zieken heel veel beterschap toe.

Lees ook: Commerciële/ vakantie vluchten weer toegestaan vanaf maandag – Amsterdam Paramaribo

vakantie Suriname Nederland test

Heeft u een PCR test nodig voor uw reis naar Suriname?

[quads id=1]

Lees ook: Video – Extra informatie hotel- thuis- quarantaine en lijst securitybedrijven voor reizigers

Video’s

Bekijk hier ook een supermooie video:

HAPPY HOLIDAYS from FREDERIKSDORP☀️🌴 Reserveer deze maand op tijd op 08200359/08200378 of bekijk ‘INFORMATIE’ op de Frederiksdorp Facebook pagina❤️

[quads id=1]

U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Bekijk onze contactpagina en stuur ons een bericht of app-bericht. Wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland