Mijn lieve vrouw (juf) Karin Baloe – Bommel is overleden in Paramaribo – foto’s

Karin Bommel
Velen kennen haar als juf Bommel
Een zeer verdrietig bericht van overlijden. Karin Baloe – Bommel is er niet meer. Ze is overleden in de jonge leeftijd van 44 jaar. Ze was leerkracht. Dat maakt haar bedroefde man, Dennis Baloe namens de kinderen Timothy en Timera bekend

[quads id=1]

Bekijk het bericht om de condoleance te lezen en om de gedeelde foto’s te bekijken. Geef het door aan belanghebbenden. Wij van FamilieNieuws wensen meneer Baloe, de kinderen en de overige nabestaanden heel veel kracht en sterkte toe.

[quads id=1]

In Mijn licht zie jij het licht,
Ik maak Mijn wegen aan jou bekend,
Ik verlicht je ogen zodat je ziet
hoe kostbaar en geliefd je bent.
Ik ben het Licht van de wereld en de Bron van het leven. In Mijn licht zie jij het licht. Jij zal nooit meer in de duisternis leven, jij wandelt in het licht dat leven geeft.
(Ps.36:10, Jes.60:1, Joh.8:12)
Ik plaats je in Mijn volle licht. Dat doe Ik niet om jouw zonden aan het licht te brengen, maar om Mijn schijnwerper te richten op Mijn liefde en genade voor jou.
Echt, je hoeft niet onzeker te zijn en te twijfelen aan jezelf. Jouw negatieve gedachten (over jezelf) verander Ik in mooie positieve gedachten; In Mijn licht zie je geen enkele zonde meer, Mijn bloed heeft je gereinigd van alle zonden.
Als de Vader naar je kijkt, ziet Hij altijd Mijn leven in jou! Zie je hoe mooi en waardevol jij voor Mij bent?
(1Joh.1:7)

[quads id=1]

Psalm 27
De HEERE is mijn Licht en mijn Heil, voor wie zou ik vrezen?
De HEERE is mijns levens kracht, voor wie zou ik vervaard zijn?

Met heel veel verdriet in mijn hart geef ik te kennen dat mijn innig geliefde vrouw, onze moeder en zus is heengegaan. Zij heeft het tijdelijke met het eeuwige gewisseld op woensdag 16 december j.l omstreeks 18.00uur in het Diakonessen ziekenhuis te Paramaribo. Moge haar ziel in vrede rusten.

Karin Anastacia Baloe-Bommel

Geboren Suriname Paramaribo 19-4-1976
Overleden Paramaribo 16-12-2020

Namens Haar man Dennis Baloe Haar kinderen Timothy en Timera

[quads id=1]

[quads id=1]

7 thoughts on “Mijn lieve vrouw (juf) Karin Baloe – Bommel is overleden in Paramaribo – foto’s

  1. R.i.p Kar zoals ik je noemde , waka bung mi schat , till we meet again 😢😢😢😢😢Sha (zoals jy me noemde )😢😢

  2. Moge de Here haar ziel de eeuwige rust geven. Gecondoleerd en heel veel sterkte toegewenst aan haar echtgenote, haar kinderen en de rest van de familie!

Comments are closed.