23-jarige jongen overleden in het verkeer – kind en vrouw gered – politie Suriname

verkeer Suriname

Hier bij het officiële politiebericht omtrent de dood van de 23-jarige John Persaud te Jarikaba. De auto kwam in de goot terecht. Een vrouw en een meisje waren ook betrokken bij het ongeval.

[quads id=1]

Het meisje werd gelukkig op tijd uit het water gehaald en moest verpleegd worden in het ziekenhuis. Bekijk het uitgebreide bericht om te lezen wat er precies is gebeurd. We wensen de nabestaanden heel veel sterkte met dit jonge verlies. Wilt u ook uw medeleven tonen? Dat kan.

[quads id=1]

Auto over de kop te Jarikaba; één dode te betreuren. De 23-jarige autobestuurder John Persaud is op vrijdag 18 december na een eenzijdig verkeersongeval overleden.

De politie van het bureau Jarikaba kreeg op vrijdag 18 december 2020 een melding dat een auto in een trens langs de Padiweg te Jarikaba was beland. Bij aankomst van de politie was het voertuig ondersteboven en voor meer dan de helft in de diepte terwijl een meisje in het water lag.

[quads id=1]

Het is omstanders gelukt om, het meisje en een vrouwspersoon die nog in het voertuig was, te redden. Het lichaam van John werd ook uit de goot gehaald maar hij vertoonde geen tekenen van leven. Een poging tot reanimatie heeft geen vruchten afgeworpen.

Lees ook: Onze 23-jarige zoon, John Persaud, is gisteren overleden in het verkeer in Suriname

Onderzoek wees uit dat John met een vrouw S.C. en haar dochter W.J. over de Padiweg reden. Zij kwamen vanuit de richting van de Jarikabaweg gaande in die van de rotonde van de Vijfde Rijweg. Bij het beschrijven van een rechtse bocht verloor de autobestuurder ter hoogte van pand no.20 de controle over de besturing van zijn voertuig. Hij geraakte van de weg en reed tegen een EBS-mast op, waardoor het voertuig over de kop sloeg en vervolgens in een goot, aan de andere kant van de weg, belandde.

[quads id=1]

Met behulp van een kraanwagen werd de auto uit de trens gehaald. Een ingeschakelde arts stelde de dood van John vast. Na afstemming met het Openbaar Ministerie werd het ontzielde lichaam van John afgestaan aan de nabestaanden. Het voertuig dat zware materiële schade vertoond is voor herkeuring in beslag genomen.

Moeder S. en dochter W. hebben beide letsels opgelopen, maar de moeder wenste niet medisch te worden behandeld. De dochter werd met de ambulance afgevoerd naar de Spoed Eisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo.

[quads id=1]

verkeer Suriname

John Persaud John Persaud