1 dode – 52 nieuwe besmettingen in Suriname – Video – Het gaat niet goed in Nederland – zorg slaat weer alarm

Het aantal besmettingen in Nederland toch flink gestegen. 

[quads id=1]

Video – Op dit moment is er een totale lockdown in Nederland. Scholen waren eerder deze week gesloten e alleen de supermarkten en wat andere belangrijke winkels mochten de deuren openen. Dit gaat sowieso 5 weken duren! Ondertussen blijft het aantal besmettingen toch flink doorgroeien. Het zorgpersoneel heeft het ontzettend zwaar en doet een oproep aan alle Nederlanders. Bekijk de video en geef het door.

[quads id=1]

Er zijn vandaag 185 testen gedaan in Suriname en daaruit zijn 52 nieuwe besmetting gekomen. En we hebben op dit moment 146 BEVESTIGDE coronabesmettingen in ons land. Het aantal mensen in quarantaine is nu 1163 Bekijk de overige nieuwe cijfers en geef het door aan belanghebbenden.

Besmettingen Suriname

Bekijk onderstaande foto met alle cijfers. Ze zijn zojuist bekend gemaakt op de officiële Covid-19 Suriname website. We wensen alle zieken heel veel beterschap toe.

Lees ook: Commerciële/ vakantie vluchten weer toegestaan vanaf maandag – Amsterdam Paramaribo

vakantie Suriname Nederland test

Heeft u een PCR test nodig voor uw reis naar Suriname?

Besmettingen Nederland

Vandaag waren er binnen 24 uur 12.282 positieve coronatests. Dat is weer fors meer dan het gemiddelde. De cijfers lagen maandag (8.496) en dinsdag (6.682) lager door overbelasting van het systeem. Die achterstallige meldingen moesten de afgelopen dagen gecompenseerd worden. Dat kan ook een reden zijn voor de enorme stijging.

[quads id=1]

Het RIVM meldt vandaag dat nog eens 56 mensen zijn overleden aan de gevolgen van het virus. Gisteren was dat aantal een stuk hoger. Namelijk 85.  Er liggen nu in totaal 2.065 coronapatiënten inde Nederlandse ziekenhuizen.

De ziekenhuizen beginnen vol te raken. Niet alleen door Covid, maar ook andere ongevallen komen nu vaker voor. ‘Mensen gaan er gewoon weer op uit en dat merk je’. Het zorgpersoneel loopt op hun tandvlees. En slaat nu weer alarm! Bekijk onderstaande video daarover. Geef het door aan de mensen in Nederland.

Lees ook: Video – Extra informatie hotel- thuis- quarantaine en lijst securitybedrijven voor reizigers

Video’s

De besmettingen in Nederland blijven doorstijgen. Is de Totale Lockdown te laat afgekondigd? Bekijk een video van het NOS erover

U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Bekijk onze contactpagina en stuur ons een bericht of app-bericht. Wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland