Natin student uit Suriname: Helpen jullie mij aub. Mijn bromfiets is gejat – foto’s

bromfiets Natin Suriname

Waarom zijn mensen zo gemeen? ‘Ie sab omin moeiti a mek foe bai a brom disie??!!!’

Dit is diep triest, laten we met zijn allen deze jonge Natin student uit Suriname helpen zoeken naar zijn bromfiets. Hij heeft zolang gespaard om het eindelijk te kunnen kopen en nu is hij gestolen.

[quads id=1]

Lees zijn oproep, bekijk de foto’s en deel zijn bericht met iedereen. Wie weet kan het toch gevonden worden. Of misschien kan deze hardwerkende jongeman op een andere manier geholpen worden. Samen staan we sterk

Binnengekomen brief:

[quads id=1]

Goedemorgen beste Familinieuws en de volgers. Ik heet Eduards Kienté. Ik wilde dit met jullie delen en hopelijk kunnen jullie het doorgeven aan jullie publiek zodat ze me kunnen helpen door het bericht te delen.

Het zit namelijk zo: Mijn bromfiets, die ik met moeite, zweet en tranen heb gekocht, is weg! Ik heb het nodig om jobs te gaan doen en om naar school te gaan. Vandaag heeft iemand het lef gehad om mijn bromfiets te komen stelen. Kunnen jullie me aub helpen?

[quads id=1]

Natin Student

Al 2 jaar werk ik voor een bromfiets. Ik zit nu in de eerste klas van het Natin. Ik heb het echt nodig om me te kunnen verplaatsen, naar school en voor andere dingen. En het is zover gekomen dat ik die bromfiets op 7 oktober 2020 heb kunnen kopen. En nu is hij gestolen. Ik ben iemand, ik heb het al best moeilijk. Maar ik heb toch mijn moeite gemaakt. Ik snap ook niet hoe dit mij is overkomen. Ik weet het echt niet meer. Hoe moet ik doen? Hoe ga ik naar school gaan? Hoe ga ik mijn werk kunnen doen? 

[quads id=1]

Ik heb die bromfiets SRD 7000 gekocht. Hij is gestolen aan de palissade weg te Para Suriname. Beste Familienieuws en lezers, helpen jullie mij aub. Ik heb de foto’s erbij gedaan, misschien kunnen jullie hier iets mee. Alvast bedankt!
💔😭🙏

Contact maken

Stuur het bericht door misschien zien ze de brommer ergens. Weten jullie iets? Dan kunnen jullie contact met me maken.

[quads id=1]

Email:[email protected]
Contact nummers:8542326/7160144

Me naam op Facebook is Jesus Glory Eduards Mousley

Bedankt voor het delen!

[quads id=1]