Echtpaar Seran – Wonopawiro uit Suriname is 60 jaar getrouwd – foto’s

Fantastisch nieuws uit Suriname: Geen 10 jaar, geen 30, geen 50 maar 60 jaar! Meneer en mevrouw Seran – Wonopawiro zijn 60 jaar getrouwd. En dat verdient een felicitatie. Helpen jullie ons mee met de felicitaties?

[quads id=1]

Bekijk het bericht om meer te lezen over het bijzondere echtpaar dat op 17 december 1960 in het huwelijk trad. Bekijk ook de mooie foto’s. Geef het bericht door aan belanghebbenden. De felicitaties kun je plaatsen onder dit bericht.

60 jaar getrouwd

[quads id=1]

Diamanten huwelijk in het ressort Domburg Suriname. Het is vandaag een bijzondere dag voor het echtpaar Seran-Wonopawiro. De heer Seran Sajoen Hendrik, zag het levens licht op 15 augustus 1941 in het district Saramacca. Hij heeft 41 jaar, tot zijn pensioen, gewerkt bij Billiton N.V. Mevrouw Wonopawiro Annie Soepinah, zag het levens licht op 19 augustus 1943 in het district Commewijne. Zij had de zorg over de kinderen en de huishouding.

Zelf voor elkaar gekozen

[quads id=1]

Na zelf voor elkaar te hebben gekozen traden zij in het huwelijk op 17 december 1960 in het district Suriname ( nu Wanica ). Dat is vandaag precies 60 jaar geleden. Uit het huwelijk zijn 4 kinderen geboren. 3 zonen en 1 dochter. Daarnaast is het echtpaar gezegend met 6 kleinkinderen .

Islamitisch

Het echtpaar is Islamitisch. Het jubilerend echtpaar kreeg de gebruikelijke enveloppe, een bloemstuk en een ingelijste foto uit handen van District Secretaris dhr. Dompig Stephen die District Commissaris dhr. Goelaman M.S. vertegenwoordigde. Hij was samen met district Secretarissen mevr. Burleson C., mevr. Amania L. en mevr.Sadi W. Ze bezochten het diamanten echtpaar namens de President en de First Lady van Republiek Suriname

[quads id=1]

Foto’s

Bericht en foto’s komen van de Facebookpagina van BIC Wanica Zuid-Oost

[quads id=1]