Dringend hulp in de zorg nodig – Vacature Wanica ziekenhuis Suriname

vacature ziekenhuis Suriname

Gaarne doorgeven aan iedereen!

Iedereen weet het inmiddels: Er is een zorgwekkende stijging Covid-19 positieven in ons land. Alle hulp die er is, is nodig. Vandaar deze dringende oproep van het regionaal ziekenhuis Wanica:

Advertisements

Zij roepen verpleegkundigen, ziekenverzorgenden en verpleegassistenten op om dringen contact te maken. Ook studenten mogen zich aanmelden. Bekijk het bericht voor meer informatie. Help mee, we hebben jullie allemaal nodig!!!

Advertisements

Gezondheidszorg Suriname

Personeel gevraagd – Er is dringend extra personeel nodig. Vandaar deze belangrijke vacature. Geef het door aan een ieder. Wellicht is het iets voor hen. Ook student-ziekenverzorgenden en student – verpleegkundigen in de afrondende fase kunnen zich aanmelden. Bekijk onderstaande foto voor alle informatie. Geef het door aan een ieder.

Advertisements

vacature ziekenhuis Suriname

Advertisements

Lees ook: Dringend hulp in de zorg nodig – Gezondheidszorg Suriname

vakantie Suriname Nederland test
Heeft u een PCR test nodig voor uw reis naar Suriname?

U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Bekijk onze contactpagina en stuur ons een bericht of app-bericht. Wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland