Dringend hulp in de zorg nodig – Vacature Wanica ziekenhuis Suriname

vacature ziekenhuis Suriname

Gaarne doorgeven aan iedereen!

Iedereen weet het inmiddels: Er is een zorgwekkende stijging Covid-19 positieven in ons land. Alle hulp die er is, is nodig. Vandaar deze dringende oproep van het regionaal ziekenhuis Wanica:

[quads id=1]

Zij roepen verpleegkundigen, ziekenverzorgenden en verpleegassistenten op om dringen contact te maken. Ook studenten mogen zich aanmelden. Bekijk het bericht voor meer informatie. Help mee, we hebben jullie allemaal nodig!!!

[quads id=1]

Gezondheidszorg Suriname

Personeel gevraagd – Er is dringend extra personeel nodig. Vandaar deze belangrijke vacature. Geef het door aan een ieder. Wellicht is het iets voor hen. Ook student-ziekenverzorgenden en student – verpleegkundigen in de afrondende fase kunnen zich aanmelden. Bekijk onderstaande foto voor alle informatie. Geef het door aan een ieder.

[quads id=1]

vacature ziekenhuis Suriname

[quads id=1]

Lees ook: Dringend hulp in de zorg nodig – Gezondheidszorg Suriname

vakantie Suriname Nederland test
Heeft u een PCR test nodig voor uw reis naar Suriname?

U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Bekijk onze contactpagina en stuur ons een bericht of app-bericht. Wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland